Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Djecu saslušavali, novinaru „Dana” prijetili * Do posla preko knjižice DPS-a * Vlada se zadužuje još 300 miliona * Prijavila da su joj majku tukli u Domu * Stotine mrtvih, na hiljade povrijeđenih * Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni * Zaspala je Miona, a umrli smo mi…
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JOHANES HAN, EVROPSKI KOMESAR:
Evropska komisija posebnu pažnju posvećuje vladavini prava, posebno u zemljama kao što je Crna Gora, koja pregovara o pristupanju Evropskoj uniji.

Vic Dana :)

Dovela žena sina u policiju i kaže:
– Želim da moj sin bude policajac!
– A zašto gospođo?
– Pa, zato što je glup.
– Morate to dokazati!
Žena na to reče malome:
– Sine, idi vidi da li je mama napolju!
Dijete otrči vani, a policajac će na to:
– Pa, stvarno je glup, mogao je vidjeti kroz prozor!

Posle smrti, saobraćajac stigne kod Boga. Bog ga pita:
– Sine moj, reci ti meni jesi li činio dobra ljudima?
– Jesam, odgovara saobraćajac.
– A jesi li činio zla?
– Dešavalo se.
– E, pa kad je tako, evo, ispred tebe su dva puta. Jedan vodi u pakao, drugi u raj. Biraj kojim ćeš.
A, policajac će:
– Bože, a mogu li ja da ostanem ovdje na raskrsnici?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika NASTAVLJA SE SUĐENJE ZA UBISTVO NEMANJE MEDINA
Ulama ćuti, ostali negiraju
Ulama Ulama ćuti, ostali negiraju
U pod­go­rič­kom Vi­šem su­du da­nas će bi­ti na­sta­vlje­no su­đe­nje za ubi­stvo Pe­trov­ča­ni­na Ne­ma­nje Me­di­na.
Na po­čet­ku su­đe­nja, op­tu­že­ni Vla­di­mir Ula­ma je pred vi­je­ćem su­di­je Ve­sne Mo­štr­o­kol sa­op­štio da ne­će iz­no­si­ti od­bra­nu i da ne­će od­go­va­ra­ti na pi­ta­nja. Uz oc­je­nu da je op­tu­žni­ca pro­tiv nje­ga smi­je­šna, on je ka­zao da pri­zna­je sa­mo da je iz­vr­šio kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja.
Op­tu­že­ni Dar­ko Mi­jo­vić je ne­gi­rao da je uče­stvo­vao u ubi­stvu, a op­tu­žbe je od­ba­cio i Bog­dan Mi­lić, ko­ji je op­tu­žen da je skri­vao op­tu­že­nog Ula­mu. 
Pre­ma op­tu­žni­ci, Mi­jo­vić i Ula­ma su 8. ju­la 2016. go­di­ne na­ma­mi­li Me­di­na da do­đe u Vir­pa­zar. Za­tim su ga uba­ci­li u ge­pek nje­go­vog auto­mo­bi­la i od­ve­zli ga na ne­po­zna­to mje­sto, gdje su ga ubi­li. 
Mi­jo­vić je is­pri­čao da se sa Vla­di­mi­rom Ula­mom vi­dio u Vir­pa­za­ru 8. ju­la.
– Mi­slim da je ta­da po­zaj­mio te­le­fon od me­ne jer mu je ba­te­ri­ja bi­la pra­zna. Po­sli­je če­tr­de­se­tak mi­nu­ta sam se upu­tio ka Ce­ti­nju, a po­sli­je sam se na­šao sa Zo­ra­nom Mu­ha­di­no­vi­ćem kod mo­je ku­će. Bio je tu i Mar­ko Vu­ja­čić i uobi­ča­je­no smo sje­dje­li ka­da je Mi­lić zvao njih da do­đu kod nje­ga na se­lo, a ja sam po­šao s nji­ma –is­pri­čao je Mi­jo­vić. 
Ka­ko je do­dao, dan na­kon to­ga je sreo Ne­ma­nji­nog bra­ta Mi­lo­ša Me­di­na i pri­mi­je­tio da on tra­ži vi­deo-snim­ke sa nad­zor­nih ka­me­ra ben­zin­ske pum­pe. Tvr­di da mu je po­nu­dio po­moć. Sa dru­ge stra­ne, Mi­loš Me­din tvr­di da mu se Mi­jo­vić tom pri­li­kom sve vri­je­me iro­nič­no smi­jao.
– Sa pum­pe sam oti­šao ku­ći, svra­tio sam da je­dem, a na­kon to­gao po­šao u Vir­pa­zar. Tu sam sreo Ula­mu. Pi­tao me je da uhva­ti­mo krug, da i mi tra­ži­mo Ne­ma­nju, na šta sam pri­stao. U za­tvo­ru sam go­di­nu i dva mje­se­ca a ne znam za­što – na­veo je Mi­jo­vić.
Na­vod­no, Me­din je 8. ju­la 2016. ka­zao maj­ci da ide u Vir­pa­zar da se vi­di sa Ula­mom, a ka­ko se na­kon ne­ko­li­ko sa­ti ni­je vra­tio, po­če­la je po­tra­ga za njim. Nje­gov brat Mi­loš Me­din oti­šao je u Vir­pa­zar, a Ula­ma mu je na­vod­no re­kao da je bio sa Ne­ma­njom i da mu je on tra­žio ne­što oko če­ga ne mo­že da go­vo­ri pre­ko te­le­fo­na. 
–Ne­ma­nja je, na­vod­no, od nje­ga tra­žio pi­štolj, a nu­dio mu pu­šku kao kom­pen­za­ci­ju i do­dat­ni no­vac. Na­vod­no je do­go­vor raz­bi­jen zbog 50 eura – ka­zao je Me­din i do­dao da je od Ula­me do­bio in­for­ma­ci­ju da nje­gov brat tre­ba da se na­đe sa iz­vi­je­snim Pe­rom iz Nik­ši­ća. 
On je pret­po­sta­vio da se ra­di o nje­go­vom po­bra­ti­mu Pe­tru Bo­žo­vi­ću, ko­jeg je ubr­zo i po­zvao, a ko­ji je ne­gi­rao da se čuo sa Ne­ma­njom. 
– Ne­nad Ula­ma me je zvao da pi­ta za Ne­ma­nju. Re­kao mi je da će da se po­tru­di da ga pro­na­đe pre­ko svog bra­ta Zo­ra­na Ula­me, ali da je ka­sno sa­da da ga zo­ve, pa će uju­tro. Opet me je zvao da ka­že da je Zo­ran u ino­stran­stvu i da će on sve to da za­vr­ši čim se vra­ti – is­pri­čao je na pred­hod­nom glav­nom pre­tre­su Mi­loš Me­din. VJ.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"