Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-06 U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI U BOGETIĆIMA TEŽE POVRIJEĐENO JEDNO LICE
Lisica izazvala udes
Lisica izazvala udes
Advo­kat iz Nik­ši­ća Dra­go­mir Ća­la­san (62) za­do­bio je te­že tje­le­sne po­vre­de, a Di­ja­na Gr­bić (44) i N.B. (13), ko­ji su sa njim bi­li u vo­zi­lu, i Pod­go­ri­čan­ka Stan­ka Čo­vić (55) lak­še su po­vri­je­đe­ni u sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di ko­ja se do­go­di­la ju­če oko 9 ča­so­va u mje­stu Bo­ge­ti­ći, kod Nik­ši­ća. Ća­la­sa­nu je u nik­šić­koj Op­štoj bol­ni­ci kon­sta­to­van pre­lom lum­bal­nog pr­šlje­na, zbog če­ga je za­dr­žan na Odje­lje­nju or­to­pe­di­je nik­šić­ke Op­šte bol­ni­ce. Čo­vi­će­va je za­do­bi­la pre­lom prsti­ju sto­pa­la i ona je, kao i Gr­bi­će­va i N.B., na­kon uka­za­ne me­di­cin­ske po­mo­ći, pu­šte­na na kuć­no li­je­če­nje. Do ne­zgo­de je do­šlo usled su­da­ra „gol­fa 5” (NK BF 699), ko­jim je upra­vljao Ća­la­san, a ko­ji se kre­tao iz prav­ca Nik­ši­ća, i „ope­la ka­ra­van” (PG FN 825), za či­jim upra­vlja­čem je bi­la Čo­vi­će­va. Ka­ko se na li­cu mje­sta mo­glo ne­zva­nič­no ču­ti, Čo­vi­će­va se kre­ta­la iz prav­ca Pod­go­ri­ce i is­pred nje je bi­lo još dvo­je vo­zi­la ko­ja su za­ko­či­la zbog li­si­ce ko­ja je pre­la­zi­la sa­o­bra­ćaj­ni­cu. U ne­mo­guć­no­sti da re­a­gu­je pra­vo­vre­me­no, ona je, na­vod­no, pre­šla na su­prot­nu ko­lo­vo­znu tra­ku uda­riv­ši pri­tom u „golf 5” ko­ji se kre­tao iz su­prot­nog prav­ca. Uvi­đaj su oba­vi­li slu­žbe­ni­ci nik­šić­kog Cen­tra bez­bjed­no­sti u pri­su­stvu vje­šta­ka sa­o­bra­ćaj­ne stru­ke, a sa­o­bra­ćaj na di­je­lu ma­gi­stral­nog pu­ta Nik­šić–Bo­ge­ti­ći na­kon kra­ćeg za­sto­ja od­vi­ja se na­iz­mje­nič­no.B.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"