Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV A.Z. (44) I I.G.(22) Osumnjičeni za lažiranje saobraćajki
Slu­žbe­ni­ci Cen­tra bez­bjed­no­sti Nik­šić, u sa­dej­stvu sa slu­žbe­ni­ci­ma Sek­to­ra kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je – Od­sje­ka za su­zbi­ja­nje or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la i ko­rup­ci­je, pod­ni­je­li su dr­žav­nom tu­ži­o­cu u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu kri­vič­nu pri­ja­vu pr­o­tiv dva li­ca zbog osno­va­ne sum­nje da su po­či­ni­la kri­vič­no dje­lo na­vo­đe­nje na ovje­ra­va­nje ne­i­sti­ni­tog sa­dr­ža­ja.
Po­li­cij­ske ak­tiv­no­sti spro­ve­de­ne u pret­hod­nom pe­ri­o­du upu­ću­ju na sum­nju da su A.Z. (44) i I.G. (22) iz Nik­ši­ća 3. no­vem­bra 2016. go­di­ne te­le­fon­skim pu­tem pri­ja­vi­li De­žur­noj slu­žbi CB Nik­šić da je u mje­stu Ru­be­ža – op­šti­na Nik­šić do­šlo do sa­o­bra­ćaj­ne ne­zgo­de u ko­joj su njih dvo­ji­ca uče­stvo­va­li kao vo­za­či. Ka­ko se sum­nja, oni su la­žnim pri­ka­zi­va­njem či­nje­ni­ca do­ve­li u za­blu­du slu­žbe­ni­ka Cen­tra bez­bjed­no­sti Nik­šić da na osno­vu to­ga sa­či­ni za­pi­snik o uvi­đa­ju sa­o­bra­ćaj­ne ne­zgo­de, a sve u ci­lju na­pla­te šte­te od osi­gu­ra­va­ju­ćeg dru­štva.
– Po­li­cij­skim mje­ra­ma i rad­nja­ma ko­je su po­tom pred­u­ze­te utvr­đe­no je da ošte­će­nja ko­ja su po­sto­ja­la na vo­zi­li­ma ni­su mo­gla na­sta­ti u sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di ko­ju su pri­ja­vi­la ta dva li­ca. Kri­vič­na pri­ja­va pro­tiv osum­nji­če­nih pod­ni­je­ta je u re­dov­nom po­stup­ku. Po­li­cij­ske ak­tiv­no­sti u okvi­ru ak­ci­je „Udar“ se na­sta­vlja­ju – sa­op­šti­li su iz Upra­ve po­li­ci­je.B.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"