Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pomagala da joj ubiju muža * Bez obrazloženja potrošili 695.000 eura * Direktorima iz DPS-a davali socijalu od po 500 eura * Ako ne bude dogovora, imaćemo svog kandidata * Idealan ambijent za stvaranje i pomjeranje granica * Pomagala da joj ubiju muža * Želimo Si Dens u Budvi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slavko Kalezić :
Nadam se da će ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Pjesmi evrovizije imati makar trećinu uspjeha koji sam ja ostvario nakon Eurosonga.

Vic Dana :)

Pita Ciganka Cigu šta znači riječ „situacija”.
- Pa „situacija” ti je kad dođeš kući s posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je i kada ti dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da miješaš batine sa situacijom.

Rasprava u romskoj kući između sina i oca:
– A bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaže…
– Šta ti je bre čale nismo baš tako loši, na nama svijet ostaje…
– Ma gdje niste bre, stvarno ste jadni bre ništa ne znate…
– Šta, pa mi smo pametniji od vas, aj reci mi ko je izmislio struju?
– Kako ko- pa Nikola Tesla!
– Pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV MARKA LAŠEVIĆA Ubio druga
Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva pro­tiv okri­vlje­nog Mar­ka La­še­vi­ća, zbog sum­nje da je ubio su­gra­đa­ni­na Mo­mi­ra Ze­če­vi­ća. La­še­vi­ću se na te­ret sta­vlja­ju kri­vič­na dje­la ubi­stvo u sti­ca­ju sa kri­vič­nim dje­lom ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja.
Pre­ma na­vo­di­ma op­tu­žni­ce, okri­vlje­ni je 27. ok­to­bra pro­šle go­di­ne, oko 17.50 ča­so­va, u Pod­go­ri­ci, is­pred svo­je po­ro­dič­ne ku­će, sa umi­šlja­jem li­šio ži­vo­ta Ze­če­vi­ća. Na­kon kra­će pre­pir­ke i sva­đe, okri­vlje­ni je iz­va­dio pi­štolj „ra­dom VIS”, ko­ji je dr­žao neo­vla­šće­no i bez odo­bre­nja za na­bav­ku oruž­ja. Hi­tac je is­pa­lio u gla­vu su­gra­đa­ni­na ko­ji je pre­mi­nuo od za­do­bi­je­nih po­vre­da. Na­kon ubi­stva osum­nji­če­ni je po­bje­gao, ali je na­kon to­ga uhap­šen.
Pre­ma pre­li­mi­nar­nim re­zul­ta­ti­ma do ko­jih se do­šlo u to­ku uvi­đa­ja, Ze­če­vić je naj­vje­ro­vat­ni­je po do­go­vo­ru sa La­še­vi­ćem do­šao na una­pri­jed do­go­vo­re­no mje­sto, u bli­zi­ni re­sto­ra­na „Tri bo­ra”. Na­kon kra­će sva­đe La­še­vić je iz­va­dio va­tre­no oruž­je i pu­cao Ze­če­vi­ću u gla­vu.
Op­tu­že­ni i ubi­je­ni mla­dić na­vod­no su bi­li pri­ja­te­lji. La­še­vić je na sa­slu­ša­nju u tu­ži­la­štvu tvr­dio da ni­je imao na­mje­ru da ubi­je pri­ja­te­lja, već da je to­kom sva­đe slu­čaj­no po­te­gao oba­rač.
M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"