Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-02-11 TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA PUTU BAR–ULCINJ
Porodica čudom preživjela
Porodica čudom preživjela Ljubo i Marijana Stanaj zadobili su teške povrede glave, dok su njihove maloljetne kćerke lakše povrijeđene
-Če­tvo­ro­čla­na po­ro­di­ca Sta­naj po­vri­je­đe­na je u sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di ko­ja se ju­če do­go­di­la na ma­gi­stral­nom pu­tu Bar–Ul­cinj. Te­ške tje­le­sne po­vre­de za­do­bi­li su su­pru­žni­ci Lju­bo (51) i Ma­ri­ja­na Sta­naj (40), dok su nji­ho­va dje­ca V.S. i N.S. (12) lak­še po­vri­je­đe­na.
Do ude­sa je do­šlo ju­če, oko 14.30, na skre­ta­nju pre­ma ka­me­no­lo­mu, ka­da su se su­da­ri­li „mer­ce­des” nje­mač­kih re­gi­star­skih ozna­ka i „audi Q5”. „Mer­ce­de­som” je upra­vljao De­nis Li­či­na, dok je po­ro­di­ca Sta­naj bi­la u „audi­ju”. Li­či­na se kre­tao iz prav­ca Ul­ci­nja ka Ba­ru. Dok je pre­ti­cao te­ret­no vo­zi­lo „mik­ser“, di­rekt­no se su­da­rio sa vo­zi­lom u ko­jem su bi­li Sta­na­ji.
U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je teretno vozilo za transport betona kojim je upravljao Enis Duraković.
Po­vri­je­đe­ni su zbri­nu­ti u Op­štoj bol­ni­ci Bar. De­žur­ni hi­rurg Mi­ro­slav Kne­že­vić ka­zao je da po­vri­je­đe­ni u sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di ni­je­su ži­vot­no ugro­že­ni.
Lju­bo i Ma­ri­ja­na Sta­naj za­do­bi­li su po­vre­de gla­ve. Ta­ko­đe, Ma­ri­ja­na ima i pre­lom de­sne po­dlak­ti­ce. Li­či­na pri­li­kom ude­sa ni­je po­vri­je­đen.
Ka­ko pre­no­si Ra­dio Ja­dran, Sta­na­ji će bi­ti upu­će­ni u Kli­nič­ki cen­tar Pod­go­ri­ca na da­lje li­je­če­nje.
PR Osnovnog tužilaštva, tužilac Radovan Đurišić, potvrdio je da je došlo do udesa na magistrali Bar-Ulcinj u kome su povrijeđene četiri osobe, od kojih su dvije maloljetne. Prema njegovim riječima, uviđaj je uradila policija po ovlašćenju dežurnog tužioca, a kako je došlo do sudara utvrdiće se tokom izviđaja.M.V.P.–D.S.


U Zeti po­vri­je­đe­ne dvi­je oso­be

U sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di ko­ja se ju­če do­go­di­la u pod­go­rič­kom na­se­lju Ze­ta po­vri­je­đe­ne su dvi­je oso­be. Do ude­sa je do­šlo u pri­je­po­dnev­nim sa­ti­ma, ka­da su se su­da­ri­la dva auto­mo­bi­la, od ko­jih je je­dan tak­si vo­zi­lo. Pri­zor na­kon ne­zgo­de bio je stra­vi­čan, ali, sre­ćom, po­vri­je­đe­ni ni­je­su ži­vot­no ugro­že­ni.
Pre­ma po­da­ci­ma iz Kli­nič­kog cen­tra Cr­ne Go­re, po­vre­de je za­do­bio mu­ška­rac star 30 go­di­na i žen­ska oso­ba sta­ra 58 go­di­na. Obo­je su za­do­bi­li po­vre­de gla­ve, ali su sta­bil­nih vi­tal­nih funk­ci­ja.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"