Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika U BJELOPOLJSKOM OSNOVNOM SUDU NASTAVLJENO SUĐENJE KEMALU DAUTOVIĆU
Napao komunalnog inspektora
Napao komunalnog inspektora
Pred su­di­jom bje­lo­polj­skog Osnov­nog su­da Iva­nom Ada­mo­vi­ćem ju­če je na­sta­vlje­no su­đe­nje Ke­ma­lu Da­u­to­vi­ću iz Bi­je­log Po­lja zbog kri­vič­nog dje­la na­pad na slu­žbe­no li­ce u vr­še­nju slu­žbe­ne rad­nje. On je op­tu­žen da je na­pao in­spek­to­ra za sa­o­bra­ćaj Sve­ti­sla­va Pe­ri­ši­ća u Par­king ga­ra­ži u Bi­je­lom Po­lju.
– Na­kon što mu je „pa­uk” od­nio ne­pro­pi­sno par­ki­ra­no vo­zi­lo, Da­u­to­vić je na­pao Pe­ri­ši­ća i tom pri­li­kom ga uda­rio pe­sni­com u plek­sus, na­kon če­ga je in­spek­tor po­sr­nuo i uda­rio gla­vom u pod kan­ce­la­ri­je – pi­še u op­štu­žni­ci.
U svoj­stvu svje­do­ka ju­če je is­pi­tan Er­sid Lju­ca, ko­ji je ka­zao da je to­kom do­ga­đa­ja bio na vra­ti­ma kan­ce­la­ri­je i da ni­je vi­dio da Da­u­to­vić uda­ra Pe­ri­ši­ća. Uz to, on je re­kao da mi­sli da je Pe­ri­šić sve is­pro­vo­ci­rao i da je sam pao.
Na ju­če­ra­šnjem su­đe­nju pre­gle­dan je i vi­deo-sni­mak, a Pe­ri­ši­ćev advo­kat Lu­ka Braj­ko­vić ka­zao je da se na snim­ku ja­sno vi­di ka­ko Da­u­to­vić uda­ra pe­sni­com Pe­ri­ši­ća. Na dru­goj stra­ni, Da­u­to­vi­ćev advo­kat Ad­mir Haj­da­ro­vić je ka­zao da se to na snim­ku ne vi­di i da je Pe­ri­šić sam pao.
Na sle­de­ćem pre­tre­su, ko­ji je za­ka­zan za 6. mart, svoj na­laz o po­vre­da­ma Pe­ri­ši­ća tre­ba da po­ja­sni dr Ne­ma­nja Ra­do­je­vić. Da­u­to­vić je ne­gi­rao dje­lo ko­je mu je sta­vlje­no na te­ret, tvr­de­ći da je bio iza­zvan i is­pro­vo­ci­ran, dok je ošte­će­ni Pe­ri­šić ka­zao da je bez raz­lo­ga na­pad­nut.
M.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"