Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika BOJAN MATANOVIĆ TVRDI DA JE NIKOLU BORIČIĆA PRETUKAO KAKO BI SE ZAŠTITIO
Tužioca tukao misleći da je kriminalac
Tužioca tukao misleći da je kriminalac
Pod­go­ri­ča­nin Bo­jan Ma­ta­no­vić pri­znao je ju­če u Osnov­nom su­du u Pod­go­ri­ci da je pre­tu­kao tu­ži­o­ca u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu Ni­ko­lu Bo­ri­či­ća, tvr­de­ći da je to ura­dio iz stra­ha, od­no­sno ka­ko bi se za­šti­tio.
Op­tu­že­ni je pred su­di­jom Ne­na­dom Vu­ja­no­vi­ćem re­kao da do su­ko­ba ni­je do­šlo zbog tak­si vo­zi­la, već zbog po­na­ša­nja tu­ži­o­ca, ko­je je oka­rak­te­ri­sao kao sra­mot­no za dr­ža­vu. Sa dru­ge stra­ne, Bo­ri­čić tvr­di da ni­je imao ni­ka­kvu sva­đu sa Ma­ta­no­vi­ćem, ko­ji ga je, ka­ko tvr­di, pre­tu­kao bez po­vo­da.
Okri­vlje­ni Ma­ta­no­vić is­pri­čao je da je u no­ći 21. de­cem­bra pro­šle go­di­ne sa dru­gom bio u ho­te­lu „Hil­ton”. Tvr­di da ih je Bo­ri­čić, za ko­jeg ni­je znao da je tu­ži­lac, či­ta­vo vri­je­me gle­dao pro­vo­ka­tiv­no.
– Vi­še pu­ta je za­vla­čio ru­ku is­pod sa­koa. Mi­slio sam da je kri­mi­na­lac i da je na­o­ru­žan. Žao mi je što se ovo de­si­lo, ali sve sam ura­dio iz stra­ha, mi­sle­ći da ho­će da me na­pad­ne – is­pri­čao je op­tu­že­ni Ma­ta­no­vić.
On je ka­zao da je sa dru­gom po­zvao tak­si vo­zi­lo, u ko­je je, ka­da je sti­glo, utr­čao Bo­ri­čić. Ma­ta­no­vić tvr­di da je tu­ži­o­cu re­kao da ni­je pro­blem da uzme vo­zi­lo ako žu­ri, ali da se ne po­na­ša ne­ko­rekt­no.
– On mi je od­go­vo­rio „bje­ži ta­mo”, na­kon če­ga se sam se vra­tio u ho­tel – do­dao je op­tu­že­ni.
Tvr­di da ga je Bo­ri­čić po­sma­trao dok je bio u tak­si vo­zi­lu, za­vla­če­ći po­no­vo ru­ku is­pod sa­koa kao da ima oruž­je. Ubr­zo za­tim, ka­ko tvr­di, tu­ži­lac se vra­tio u ho­tel za nji­ma. Ma­ta­no­vić je ka­zao i da je zbog ova­kvog po­na­ša­nja, a mi­sle­ći da je na­o­ru­žan, pi­tao Bo­ri­či­ća u ho­lu ho­te­la u če­mu je pro­blem, na šta mu je on od­go­vo­rio „vo­zi, maj­mu­ne”. Ta­da je Ma­ta­no­vić na­sr­nuo na Bo­ri­či­ća, tvr­de­ći da je to ura­dio iz stra­ha i da ga je pre­tre­sao da bi mu na­šao oruž­je.
Tu­ži­lac Bo­ri­čić je is­pri­čao da je spor­ne no­ći sa ko­le­ga­ma bio na pro­sla­vi, na­kon če­ga je kre­nuo ku­ći i ušao u tak­si ko­ji, ka­ko je ka­zao, ni­je on po­zvao. Po­što su ga ko­le­ge zva­le da se vra­ti, on je to i uči­nio, a u ho­lu ho­te­la na­pa­lo ga je ne­po­zna­to li­ce, na­no­se­ći mu bro­jen udar­ce. Bo­ri­čić je bio iz­ri­čit u tvrd­nji da je Ma­ta­no­vi­ća pr­vi put vi­dio u ho­lu ho­te­la, ka­da ga je taj mla­dić na­pao, i da pri­je to­ga ni­je­su raz­go­va­ra­li ni is­pred ho­te­la ni­ti u tak­si vo­zi­lu.
Na­kon sa­slu­ša­nja Ma­ta­no­vi­ća i Bo­ri­či­ća, u sud­ni­ci su od­gle­da­na dva snim­ka spor­nog in­ci­den­ta. Na jed­nom se vi­di ka­ko op­tu­že­ni sa još jed­nim mu­škar­cem pri­la­zi tak­si vo­zi­lu u ko­je je za nji­ma ušao Bo­ri­čić. Vi­dje­lo se i ka­ko se op­tu­že­ni i nje­gov pri­ja­telj obra­ća­ju Bo­ri­či­ću, na­kon če­ga od­la­ze u ho­tel. Ne­du­go za­tim, dok je tu­ži­lac još bio u tak­si vo­zi­lu, op­tu­že­ni se vra­tio, otva­rio vra­ta od vo­zi­la i po­no­vo mu se obra­tio. Na dru­gom snim­ku za­bi­lje­že­no je da se tu­ži­lac vra­ća u ho­tel, gdje u ho­lu sto­ji op­tu­že­ni. Ma­ta­no­vić mu se obra­tio, a Bo­ri­čić se okre­nuo prem nje­mu. U mo­men­tu ka­da je tu­ži­lac na­sta­vio u dru­gom prav­cu, op­tu­že­ni je na­sr­nuo na nje­ga, za­dav­ši mu 19 uda­ra­ca.M.V.P.


Bo­ri­čić­ mi­sli da je na­pad na­ru­čen

Bo­ri­čić je na­kon gle­da­nja vi­deo-sni­ma­ka pi­tao op­tu­že­nog da li ga je ne­ko po­slao da ga na­pad­ne.
– To je glu­po pi­ta­nje. Ni­ko me ni­je po­slao – re­kao je op­tu­že­ni i po­no­vio da ni­je ni znao da je Bo­ri­čić tu­ži­lac.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"