Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika NA RIMSKOM TRGU U PODGORICI PUCANO NA VOZILO BEZBJEDNOSNO INTERESANTNE OSOBE
Lambuliću izrešetali auto
Foto: cdm Lambuliću izrešetali auto Naešto poslije ponoći, građani su prijavili policiji da je vozilo „golf 7” koje se nalazi na Rimskom trgu oštećeno hicima
Ne­po­zna­ta oso­ba iz­re­še­ta­la je si­noć auto­mo­bil kon­tro­verz­nog Vje­ko­sla­va Lam­bu­li­ća. Pri­li­kom puc­nja­ve, vo­zi­lo je bi­lo pra­zno.
Po­li­ci­ja ni­je uspje­la da utvr­di mo­tiv, ali su si­gur­ni da je is­pa­lje­nim hi­ci­ma ne­ko že­lio da po­ša­lje po­ru­ku Lam­bu­li­ću, ko­ji je go­di­na­ma po­znat bez­bjed­no­snim slu­žba­ma.
Puc­nja­va se do­go­di­la u no­ći iz­me­đu ne­dje­lje i po­ne­djelj­ka. Ne­što po­sli­je po­no­ći, gra­đa­ni su pri­ja­vi­li po­li­ci­ji da je vo­zi­lo „golf 7” ko­je se na­la­zi na Rim­skom tr­gu ošte­će­no hi­ci­ma. Po­li­ci­ja je od­mah iza­šla na li­ce mje­sta i oba­vi­la uvi­đaj. U auto­mo­bi­lu su pro­na­đe­ne tri ča­u­re ka­li­bra 765 mi­li­me­ta­ra. Pro­vje­ra­ma je od­mah usta­no­vlje­no da vo­zi­lo pri­pa­da Lam­bu­li­ću, ko­ji ži­vi u bli­zi­ni mje­sta na ko­jem je auto bio par­ki­ran. Pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na” iz po­li­ci­je, on je in­spek­to­ri­ma ka­zao da ni­je znao da je ne­ko pu­cao na vo­zi­lo i da ne­ma ni sum­nju ko bi to mo­gao da ura­di.
Lam­bu­lić je po­li­ci­ji po­znat od­ra­ni­je. U apri­lu 2012. go­di­ne Ape­la­ci­o­ni sud mu je sma­njio pr­vo­ste­pe­nu pre­su­du i osu­dio ga na tri i po go­di­ne za­tvo­ra. Pr­vo­ste­pe­nom pre­su­dom Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci, iz­re­če­nom 30. de­cem­bra 2011. go­di­ne, spe­ci­ja­li­zo­va­no vi­je­će su­di­je Va­len­ti­ne Pa­vli­čić osu­di­lo ga je na pet go­di­na za­tvo­ra zbog šver­ca oko tri ki­lo­gra­ma ko­ka­i­na.
Tri go­di­ne ka­sni­je, oslo­bo­đen je op­tu­žbe da je uče­stvo­vao u šver­cu 25 ki­lo­gra­ma ko­ka­i­na od Be­o­gra­da do Osla.
Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci je 2012. go­di­ne osu­dio Vje­ko­sla­va Lam­bu­li­ća i nje­gov brat Ju­go­sla­va zbog neo­vla­šće­nog or­ga­ni­zo­va­nja iga­ra na sre­ću.M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"