Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika UHAPŠEN BJELOPOLJAC NENAD ŠARČEVIĆ Držao puške i pištolj u kući
<br />
Bje­lo­polj­ska po­li­ci­ja uhap­si­la je Ne­na­da Šar­če­vi­ća (26) jer je u nje­go­voj ku­ći pro­na­šla oruž­je i mu­ni­ci­ju.
Ka­ko je sa­op­šte­no iz Upra­ve po­li­ci­je, za Šar­če­vi­ća je bi­la iz­da­ta na­red­ba za iz­dr­ža­va­nje za­tvor­ske ka­zne. Ka­ko su na­ve­li, on je to­kom pre­tre­sa po­ku­šao da po­bjeg­ne ta­ko što je is­ko­čio kroz pro­zor, ali su ga po­li­caj­ci uhap­si­li.
– Slu­žbe­ni­ci CB Bi­je­lo Po­lje su 10.2.2018. go­di­ne, po­stu­pa­ju­ći shod­no ope­ra­tiv­nim sa­zna­nji­ma, a po pret­hod­no pri­ba­vlje­noj na­red­bi su­di­je za is­tra­gu Osnov­nog su­da u Bi­je­lom Po­lju, iz­vr­ši­li pre­tres sta­na i dru­gih pro­sto­ri­ja u jed­nom bje­lo­polj­skom na­se­lju ko­je su vla­sni­štvo P.Š. (58), a ko­je ko­ri­sti Ne­nad Šar­če­vić. To­kom pre­tre­sa su pro­na­đe­ni i od­u­ze­ti pu­ška M-48 ka­li­bra 7,9 mm sa dva met­ka ka­li­bra 7,9 mm, bez do­ku­men­ta­ci­je, pi­štolj ka­li­bra 9 mm, sa okvi­rom i 5 ko­ma­da me­ta­ka ka­li­bra 9 mm, bez do­ku­men­ta­ci­je, osam ko­ma­da me­ta­ka ka­li­bra 7,62 mm i dvi­je va­zdu­šne pu­ške, od če­ga je jed­na bez se­rij­skog bro­ja – sa­op­šti­li su iz po­li­ci­je.
Oruž­je je upu­će­no u Fo­ren­zič­ki cen­tar ra­di vje­šta­če­nja, na­kon če­ga će se nad­le­žni dr­žav­ni tu­ži­lac u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Bi­je­lom Po­lju iz­ja­sni­ti o kva­li­fi­ka­ci­ji dje­la.
– S ob­zi­rom da je za Šar­če­vi­ćem bi­la iz­da­ta na­red­ba Su­da za pre­kr­ša­ja u Bi­je­lom Po­lju za do­vo­đe­nje ra­di iz­dr­ža­va­nja ka­zne za­tvo­ra, on je li­šen slo­bo­de. Ka­da je uočio po­li­caj­ce, po­ku­šao je da po­bjeg­ne iz ku­će ta­ko što je is­ko­čio kroz pro­zor, ali su ga po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su­sti­gli i na­kon li­še­nja slo­bo­de spro­ve­li u ZIKS – na­vo­di se u sa­op­šte­nju po­li­ci­je.
M.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"