Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
76 abortusa jer su bile djevojčice * Šaranoviću pozlilo, sjednica prekinuta * Tužilaštvu sumnjive samo donacije DF-a * Sveštenici moraju da polažu crnogorski * 76 abortusa jer su bile djevojčice * Pogled kroz dvogled * Igre ispraznog
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Luiđ Škrelja:
– Politički život neće stati zbog nenadležnog suda i Gorana Đurovića.

Vic Dana :)

Šta se desi policajcu kada pojede komarca?
– Ima više mozga u stomaku, nego u glavi.

Zaustavi policajac vozača:
– Da li ste nešto popili?
– Popio sam jedan kapućino.
Policajac sumnjičavo vrti glavom i pita:
– A da nisu ipak bila dva-tri kapućina?

Saobraćajac u kontroli kaže Cigi vozaču kog je zaustavio:
– Ovo što Vi vozite ne može se nazvati automobilom!
Ciga mu odgovori:
–Da, znam, zato i nemam vozačku dozvolu!

– Halo, policija, moj komšija valja travu!
– A koliko je paketić?
– Hiljadarka.
– Skupo, ne kupuj od njega!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika MALOLJETNI B.H. (16) I F.S. (16) OSUMNJIČENI ZA 16 KRAĐA Otimali torbice i pljačkali kuće
Pro­ce­su­i­ra­njem ma­lo­ljet­nih B.H. (16) i F.S. (16) pod­go­rič­ki po­li­caj­ci ra­svi­je­tli­li su 16 kri­vič­nih dje­la te­ška kra­đa iz­vr­še­nih u pro­du­že­nom tra­ja­nju. B.H. je osum­nji­čen za 15 kra­đa, dok je F.S. osum­nji­čen da je po­či­nio de­vet kri­vič­nih dje­la od na­ve­de­nih 15 za­jed­no sa B.H. i jed­no sa­mo­stal­no.
Kri­vič­na dje­la su po­či­nje­na u Pod­go­ri­ci, na šte­tu vi­še prav­nih i fi­zič­kih li­ca.
Dje­ča­ci se te­re­te da su iz­vr­ši­li kri­vič­na dje­la te­ška kra­đa u tri slu­ča­ja na na­čin što su u ka­snim ve­čer­njim ča­so­vi­ma oti­ma­la tor­be od gra­đa­na na uli­ci. Ka­ko se sum­nja, oni su u osam na­vra­ta obi­ja­li ula­zna vra­ta ugo­sti­telj­skih obje­ka­ta, iz ko­jih su za­tim kra­li al­ko­hol­na pi­ća, ka­fu, no­vac i ci­ga­re­te, a otu­đi­li su i je­dan lap­top. Oni se sum­nji­če da su je­dan bu­tik u Uli­ci Slo­bo­de obi­ja­li dva pu­ta i iz nje­ga otu­đi­li gar­de­ro­bu i no­vac. Oni su, ka­ko se sum­nja, iz­vr­ši­li pro­val­nu kra­đu u stan ko­ji se na­la­zi u Uli­ci Slo­bo­de i u ku­ću na Vre­li­ma rib­nič­kim, iz ko­jih su otu­đi­li zlat­ni na­kit i kon­zo­lu za igri­ce, ma­ši­nu za pra­nje vo­zi­la, bu­ši­li­cu, bru­si­li­cu, kuć­ni bi­o­skop, po­ja­ča­lo sa zvuč­ni­ci­ma i alat.
– Na­ve­de­na kri­vič­na dje­la su ra­svi­je­tlje­na za­hva­lju­ju­ći ope­ra­tiv­nom ra­du slu­žbe­ni­ka Jed­ni­ce kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je za su­zbi­ja­nje kra­đa i te­ških kra­đa CB Pod­go­ri­ca, ko­ji su pred­u­zi­ma­njem in­ten­ziv­nih mje­ra i rad­nji na te­re­nu do­šli do sa­zna­nja o osum­nji­če­nim li­ci­ma – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
Na­kon kon­sul­ta­ci­ja po­li­ci­je sa nad­le­žnim tu­ži­o­cem, B.H. je li­šen slo­bo­de, dok je po­seb­ni iz­vje­štaj pro­tiv F.S. u re­dov­nom po­stup­ku do­sta­vljen tu­ži­o­cu za ma­lo­ljet­ni­ke. M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"