Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-03-07 U VIŠEM SUDU IZREČENA PRESUDA ZA UBISTVO ZORANA BOLJEVIĆA, PORODICA NEZADOVOLJNA NAPUSTILA SUDNICU
Ujaku i sestrićima 18 i po godina zatvora
Ujaku i sestrićima 18 i po godina zatvora
Su­di­ja pod­go­rič­kog Vi­šeg su­da Pre­drag Ta­baš osu­dio je ju­če Da­ni­la Jo­va­no­vi­ća na 13 go­di­na za­tvo­ra, a nje­go­ve se­stri­će Zo­ra­na i Zdrav­ka Ra­du­lo­vi­ća na tri i po go­di­ne, od­no­sno na dvi­je go­di­ne za­tvo­ra zbog ubi­stva Zo­ra­na Bo­lje­vi­ća.
Po­ro­di­ca Bo­lje­vić na­pu­sti­la je sud­ni­cu na­kon iz­ri­ca­nja pre­su­de, is­ka­zu­ju­ći ne­za­do­volj­stvo.
Vje­štak me­di­cin­ske stru­ke ka­zao je da je okri­vlje­ni u vri­je­me iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la bio u sta­nju afek­ta ja­kog stra­ha. Na­la­zom je utvr­đe­no da op­tu­že­ni ne bo­lu­je od traj­nog du­šev­nog obo­lje­nja i da ni­je raz­vio mo­del agre­siv­nog po­na­ša­nja. Vje­štak je do­dao da su kod okri­vlje­nog, na­kon iz­vr­še­nja ubi­stva, pri­sut­ni stal­na strep­nja, oprez, ne­si­gur­nost i bo­ja­znost.
Za­stup­nik op­tu­žni­ce je ka­za­la da sve ove na­vo­de de­man­tu­ju do­ka­zi i vi­deo-sni­mak na ko­jem se vi­di ka­da op­tu­že­ni do­la­zi i ka­ko iz­vr­ša­va ubi­stvo. Pri­je to­ga je, ka­ko se na­vo­di, bio u svo­me auto­mo­bi­lu i či­tao no­vi­ne, na­kon što je čuo puc­nje upu­tio se kod svo­jih se­stri­ća.
Bo­lje­vić je ubi­jen 25. ma­ja pro­šle go­di­ne oko 14 sa­ti na te­ra­si lo­ka­la „La­ga­ni­ni”, ko­ji se na­la­zi u Uli­ci 4. ju­la u Pod­go­ri­ci. Na nje­ga je is­pa­lje­no vi­še me­ta­ka iz, ka­ko se sum­nja, vi­še oruž­ja.
Pre­ma na­vo­di­ma iz is­tra­ge, sum­nja­lo se da su se ro­đa­ci Jo­va­no­vi­ća, bra­ća Zo­ran i Zdrav­ko Ra­du­lo­vić, do­go­vo­ri­li da se na te­ra­si po­me­nu­tog ka­fi­ća na­đu sa Bo­lje­vi­ćem. Oni su, ta­ko­đe, op­tu­že­ni u ovom po­stup­ku.
Pre­ma da­ljim na­vo­di­ma po­li­ci­je, na­kon što su se na­šli bra­ća Ra­du­lo­vić i Bo­lje­vić su se po­tu­kli i po­te­gli oruž­je, a po­tom je pri­tr­čao Jo­va­no­vić i pu­cao Bo­lje­vi­ću u gla­vu.
VJ.D.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"