Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-03-07 POLICIJA TRAGA ZA F.S. (30) IZ PODGORICE Zapalio auta bivšem inspektoru
Pod­go­rič­ka po­li­ci­ja ras­pi­sa­la je po­tra­gu za F.S. (30) iz Pod­go­ri­ce, ko­ji se sum­nji­či da je za­pa­lio dva vo­zi­la biv­šeg po­li­cij­skog in­spek­to­ra Mr­đa­na Ko­va­če­vi­ća. F.S. se sum­nji­či da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo iza­zi­va­nje op­šte opa­sno­sti u sti­ca­ju sa kri­vič­nim dje­lom uni­šte­nje i ošte­će­nje tu­đe stva­ri. Po­žar je pod­met­nut na dva vo­zi­la Ko­va­če­vi­ća, a po­tom se pro­ši­rio i na još tri ko­ja su bi­la par­ki­ra­na u bli­zi­ni.
Na­i­me, osum­nji­če­ni Pod­go­ri­ča­nin se te­re­ti da se 12. ju­la 2017. go­di­ne, oko 00.15, do­ve­zao mo­to­ci­klom u Uli­cu Va­sa Ra­ič­ko­vi­ća u Pod­go­ri­ci, na­kon če­ga je pri­šao vo­zi­li­ma mar­ke „audi A6” i „mer­ce­des A 180”, ko­ja su vla­sni­štvo biv­šeg in­spek­to­ra, ko­ja su se na­la­zi­la na par­king pro­sto­ru u na­ve­de­noj uli­ci. Auto­mo­bi­le je po­lio ben­zi­nom i za­pa­lio. Od­mah po iz­vr­še­nom dje­lu je po­bje­gao.
– Slu­žbe­ni­ci CB Pod­go­ri­ca su, po na­lo­gu nad­le­žnog dr­žav­nog tu­ži­o­ca u ODT u Pod­go­ri­ci, pred­u­ze­li uvi­đaj­ne mje­re i rad­nje uz uče­šće sud­skog vje­šta­ka za po­ža­re, eks­plo­zi­je i ha­va­ri­je. Vr­še­njem uvi­đa­ja kon­sta­to­va­no je da se po­žar pro­ši­rio i na tri vo­zi­la ko­ja su se na­la­zi­la u ni­zu par­ki­ra­na po­red dva po­me­nu­ta vo­zi­la. Ta tri vo­zi­la su ošte­će­na dej­stvom po­ža­ra. Od stra­ne slu­žbe­ni­ka CB Pod­go­ri­ca sa li­ca mje­sta iz­u­ze­ti su tra­go­vi ra­di vje­šta­če­nja. U ci­lju ra­svje­tlja­va­nja na­ve­de­nog kri­vič­nog dje­la, slu­žbe­ni­ci CB Pod­go­ri­ca su, pred­u­zi­ma­ju­ći kon­ti­nu­i­ra­ne kri­mi­na­li­stič­ko-ope­ra­tiv­ne mje­re i rad­nje u du­žem pe­ri­o­du, do­šli do sa­zna­nja o mo­gu­ćem iden­ti­te­tu iz­vr­ši­o­ca ovog kri­vič­nog dje­la. Sve spro­ve­de­ne ak­tiv­no­sti re­zul­ti­ra­le su iden­ti­fi­ko­va­njem F.S. kao osum­nji­če­nog li­ca i pod­no­še­njem tu­ži­o­cu po­seb­nog iz­vje­šta­ja, kao do­pu­ne kri­vič­ne pri­ja­ve pret­hod­no pod­ni­je­te po ne­po­zna­tom iz­vr­ši­o­cu, pro­tiv F.S. ko­ji se po­tra­žu­je od stra­ne po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.M.V.P.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"