Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika OBRT U ISTRAZI ZA MONSTRUOZNO UBISTVO JEDNOIPOGODIŠNJEG P.J. U PODGORICI I majku terete za ubistvo
Na osno­vu do sa­da pri­ku­plje­nih do­ka­za u to­ku is­tra­ge u slu­ča­ju ubi­stva jed­no­i­po­go­di­šnjeg dje­te­ta P.J., za ko­je se sum­nji­či očuh, is­tra­ga je pro­ši­re­na i na nje­go­vu maj­ku Je­le­nu Jo­vo­vić, ko­joj se sa­da na te­ret sta­vlja iz­vr­še­nje kri­vič­nog dje­la te­ško ubi­stvo u sa­i­zvr­ši­la­štvu, zva­nič­no je po­tvr­đe­no „Da­nu” u Vi­šem su­du.
Za mon­stru­o­zno ubi­stvo dje­ča­ka ko­ji je pod­le­gao ba­ti­na­ma za sa­da se te­re­tio sa­mo nje­gov očuh Ner­min Ši­šić iz Tu­zle, dok se dje­ča­ko­va maj­ka te­re­ti­la za kr­še­nje po­ro­dič­nih oba­ve­za.
Na­kon hap­še­nja ona je tu­ži­o­cu pri­zna­la da je njen ne­vjen­ča­ni su­prug mje­se­ci­ma sko­ro sva­ko­dnev­no tu­kao nje­nog si­na i opi­sa­la do­ga­đaj iz ja­nu­a­ra, ka­da su dje­ča­ku na­ni­je­te ta­kve po­vre­de zbog ko­jih su mu po­moć uka­za­li i lje­ka­ri Dje­či­je bol­ni­ce.
Jo­vo­vi­će­va je tu­ži­o­cu opi­sa­la pre­bi­ja­nje ko­je se zbi­lo po­čet­kom ja­nu­a­ra, ka­da je na gla­vi dje­te­ta vi­dje­la po­vre­de, ali joj je Ši­šić ka­zao da se di­je­te uda­ri­lo u par­ket. Ši­ši­ću je, tvr­di, ta­da re­kla da to ni­je od pa­da na par­ket već da je on uda­rio di­je­te. Tu­ži­la­štvo, ta­ko­đe, pro­vje­ra­va da li u po­stup­ci­ma lje­ka­ra, ko­ji, ka­ko je to utvr­đe­no na­kon zlo­či­na, slu­čaj ni­je­su pri­ja­vi­li po­li­ci­ji, ima ele­me­na­ta ne­kog kri­vič­nog dje­la za ko­je se go­ni po slu­žbe­noj du­žno­sti.
Iz Kli­nič­kog cen­tra ra­ni­je je sa­op­šte­no da je dje­čak ta­da ade­kvat­no zbri­nut kao i da lje­ka­ri pu­tem pre­gle­da ni­su mo­gli za­klju­či­ti da je u pi­ta­nju na­si­lje.
Osum­nji­če­ni Ši­šić je sa­mo ne­ko­li­ko da­na na­kon ovog do­ga­đa­ja po­no­vo po­čeo da tu­če dje­ča­ka. Po­sled­nje ba­ti­ne ni­je pre­ži­vio i od nji­ho­vih po­sle­di­ca pre­mi­nuo je 5. fe­bru­a­ra.
VJ.D.


Ka­da ni­je mo­gao da ho­da, usli­je­di­li su i po­sled­nji udar­ci

Jo­vo­vi­će­va je tu­ži­o­cu is­pri­ča­la da Ši­šić kod nje sta­nu­je od sep­tem­bra pro­šle go­di­ne, a da je nje­nog si­na po­čeo da mal­tre­ti­ra u no­vem­bru. Opi­sa­la je i šta se de­ša­va­lo u ne­dje­lju pri­je ne­go je di­je­te s te­škim po­vre­da­ma ho­spi­ta­li­zo­va­no. Ob­ja­sni­la je da se dje­čak pro­bu­dio oko 10 sa­ti, da je pri­mi­je­ti­la da je po­span i ma­lak­sao. Oko 12 sa­ti po­šli su na br­do Lju­bo­vić, gdje ga je Ši­šić iz­va­dio iz ko­li­ca jer je htio da di­je­te ho­da. Ka­ko dje­čak zbog ma­lak­sa­lo­sti to ni­je mo­gao, Ši­šić ga je sta­vio na će­be, a po­tom uda­rio otvo­re­nom ša­kom u pred­je­lu usta. Na­kon to­ga di­je­te je pot­pu­no ma­lak­sa­lo, pa je Ši­šić po­zvao Hit­nu po­moć. Po do­la­sku Hit­ne po­mo­ći Ši­šić je oti­šao sa dje­ča­kom, dok je ona oti­šla kod kom­ši­ni­ce ko­joj je re­kla da joj sin ni­je do­bro, da ne da­je zna­ko­ve ži­vo­ta, pa je za­tim sa njom oti­šla do Dje­či­je bol­ni­ce, bi­le su tvrd­nje dje­ča­ko­ve maj­ke pred tu­ži­o­cem.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"