Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučurovićev potpis za Milačića, Dajkovićev za Miličkovića * Na istu imovinu upisana šesta hipoteka * Za torturu po 17 mjeseci * Roćen gasi požar u DPS-u Pljevlja * Junajted napada Sevilju, „plavci” Barsu * Novaka čeka mukotrpan povratak * Plavi ovjerili drugo mjesto
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Spasojević, predsjednik Sindikata ZIKS-a:
– Sudije i tužioci podržavaju kriminalce.

Vic Dana :)

Chuck Norris je osvojio Vimbledon bejzbol palicom.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!
Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!
Kako je nastao točak?
- Čak Noris uradio kolut naprijed, pa su svi povikali: To Čak, to Čak!
Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Čak Noris. Gleda Smrt Čak Norisa, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne:
– MASKENBAL!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika BOMBAŠKI NAPAD NA KUĆU NEBOJŠE MATOVIĆA U DAHNI
Dinamitom naplaćuju dugove
Foto: FOS Media Dinamitom naplaćuju dugove Operativnim radom na terenu policija je došla do imena napadača, ali, kako kažu, čekaju materijalne dokaze kako bi mogli da podnesu krivičnu prijavu i liše slobode osumnjičenog. Motiv napada navodno su novčana potraživanja
U pod­go­rič­kom na­se­lju Dah­na u no­ći iz­me­đu ne­dje­lje i po­ne­djelj­ka ak­ti­vi­ra­na je eks­plo­ziv­na na­pra­va is­pred ku­će Ne­boj­še Ma­to­vi­ća. U eks­plo­zi­ji, sre­ćom, ni­je bi­lo po­vri­je­đe­nih, a pri­či­nje­na je ma­te­ri­jal­na šte­ta. Iz Upra­ve po­li­ci­je sa­op­šti­li su da im je po­znat mo­tiv na­pa­da i da će na­pa­dač bi­ti br­zo pro­ce­su­i­ran. Ope­ra­tiv­nim ra­dom na te­re­nu po­li­ci­ja je do­šla do ime­na na­pa­da­ča, ali, ka­ko ka­žu, če­ka­ju ma­te­ri­jal­ne do­ka­ze ka­ko bi mo­gli da pod­ne­su kri­vič­nu pri­ja­vu i slo­bo­de li­še osum­nji­če­nog. Mo­tiv na­pa­da na­vod­no su nov­ča­na po­tra­ži­va­nja.
U eks­plo­zi­ji su ošte­će­na vra­ta od ga­ra­že i po­pu­ca­la su sta­kla. Po­li­ci­ja vje­ru­je da je u na­pa­du ko­ri­šćen di­na­mit. Kri­mi­na­li­stič­ki teh­ni­ča­ri su sa li­ca mje­sta iz­u­ze­li tra­go­ve ko­ji su upu­će­ni na vje­šta­če­nje u da­ni­lov­grad­ski Fo­ren­zič­ki cen­tar.
Eks­plo­zi­ja je uz­ne­mi­ri­la sta­nov­ni­ke po­me­nu­tog na­se­lja, a uvi­đaj je tra­jao go­to­vo do ju­tar­njih sa­ti.
Ovo je još je­dan u ni­zu bom­ba­ških na­pa­da u Pod­go­ri­ci ko­ji su uglav­nom osta­li ne­ra­svi­je­tlje­ni. Ne­dav­no su, još uvi­jek ne­po­zna­ti, na­pa­da­či ak­ti­vi­ra­li eks­plo­ziv­nu na­pra­vu is­pred lo­ka­la „Čo­ko­la­da” u Uli­ci Stan­ka Dra­go­je­vi­ća u Pod­go­ri­ci. Po­li­ci­ja sum­nja da se, naj­vje­ro­vat­ni­je, ra­di o upo­zo­re­nju vla­sni­ci­ma. Ne­zva­nič­no, vla­sni­ci „Čo­ko­la­de” su šef In­ter­po­la De­jan Đu­ro­vić i još dva slu­žbe­ni­ka te po­li­cij­ske je­di­ni­ce. Iako se če­ti­ri sa­ta iza po­no­ći ču­la ja­ka de­to­na­ci­ja ko­ja je uz­ne­mi­ri­la gra­đa­ne, iz po­li­ci­je tvr­de da se ra­di o ja­čem pi­ro­teh­nič­kom sred­stvu.
Pri­li­kom eks­plo­zi­je ni­je bi­lo po­vri­je­đe­nih, a pri­či­nje­na je ma­te­ri­jal­na šte­ta. Ne­ra­svi­je­tljen je ostao i slu­čaj od pri­je par mje­se­ci, ka­da je eks­plo­ziv­na na­pra­va ve­li­ke ra­zor­ne mo­ći eks­plo­di­ra­la u Uli­ci Džor­dža Va­šing­to­na u po­slov­noj zgra­di ko­ja se na­la­zi u bli­zi­ni Hra­ma Hri­sto­vog vas­kr­se­nja. Eks­plo­ziv­na na­pra­va je bi­la ruč­ne iz­ra­de. Žr­ta­va ni­je bi­lo, a pri­či­nje­na je ve­li­ka ma­te­ri­jal­na šte­ta. Ošte­ćen je pro­stor sa dvo­ri­šne stra­ne zgra­de „Nor­ma­la”, a po­pu­ca­la su sta­kla i na auto­mo­bi­li­ma ko­ji su bi­li na obli­žnjem par­kin­gu.VJ.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"