Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Doktorira na osnovu potvrda * Traže odštetu za logoraše iz Morinja * Tri godine zataškavao nestanak CD-a * Bralić prijavio treći stan * Psu sudski zabranjeno da laje * Oproštaj uz „Sarajevo, ljubavi moja” * Doktorira na osnovu potvrda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 29-01-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mitropolit Amfilohije:
Crnogorci bi da ih tuđa puška brani, a tuđa torbica hrani.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika RADOMIR LJILJANIĆ SAOPŠTIO DA POTRAGA ZA NJEGOVOM KĆERKOM NIKOLINOM NIJE DALA REZULTATA
Ni traga od djevojčice
Nikolina Ljiljanić Ni traga od djevojčice
Otac dje­voj­či­ce ko­ja je ne­sta­la u Da­ni­lov­gra­du Ra­do­mir Lji­lja­nić sa­op­štio je da ni na­kon pet da­na po­tra­ge za Ni­ko­li­nom ne­ma kon­kret­nih re­zul­ta­ta. On je pod­sje­tio da je u uto­rak bi­la or­ga­ni­zo­va­na pre­tra­ga te­re­na u Da­ni­lov­gra­du, što su i me­di­ji pro­pra­ti­li.
– Me­đu­tim, či­nje­ni­ca je da za pet da­na op­se­žne is­tra­ge i po­tra­ge, kao i sa­gle­da­va­nja svih či­nje­ni­ca, is­pi­ti­va­nja svje­do­ka i gra­đan­ske so­li­dar­no­sti, ni­je pro­na­đen ni­je­dan do­kaz ko­ji bi upu­tio na trag. Mno­go je slu­ča­je­va kao što je ne­sta­nak na­še Ni­ko­li­ne, i to je ono što tre­ba da nas sve sku­pa za­bri­ne. Uči­ni­mo ne­što da to pro­mi­je­ni­mo – re­kao je Ra­do­mir Lji­lja­nić.
Pod­go­rič­ka po­li­ci­ja i ju­če je na­sta­vi­la po­tra­gu za Ni­ko­li­nom Ni­nom Lji­lja­nić, ko­ja je ne­sta­la 23. ja­nu­a­ra u ve­čer­njim sa­ti­ma. Ka­ko nam je re­če­no u po­li­ci­ji, pro­vje­re­no je ne­ko­li­ko lo­ka­ci­ja ko­je je ona ra­ni­je po­sje­ći­va­la, ali ni­je pro­na­đen ni­ka­kav trag ko­ji bi po­mo­gao u nje­nom pro­na­la­že­nju. O nje­nom ne­stan­ku su oba­vi­je­šte­ne sve po­li­cij­ske sta­ni­ce u Cr­noj Go­ri.
– Po­tra­ga je in­ten­ziv­na, ali za­sad ne­ma­mo ni­ka­kav trag ko­ji bi uka­zao da se ona pro­na­đe – re­če­no nam je u po­li­ci­ji.
Ni­ko­li­na Lji­lja­nić je vi­so­ka 158 cen­ti­me­ta­ra, ima du­gu sme­đu ko­su, sa svi­je­tlim pra­me­no­vi­ma i sme­đe oči.
Nje­na po­ro­di­ca je ape­lo­va­la na gra­đa­ne da uko­li­ko ima­ju bi­lo ka­kve in­for­ma­ci­je o Ni­ko­li­ni, ja­ve naj­bli­žoj po­li­cij­skoj sta­ni­ci ili na broj 067/543–749. Da­ni­lov­grad i Pod­go­ri­ca ob­li­je­plje­ni su pla­ka­ti­ma sa fo­to­gra­fi­jom dje­voj­či­ce i ape­lom nje­ne po­ro­di­ce. Na dru­štve­nim mre­ža­ma po­di­je­ljen je i apel da se Lji­lja­ni­ći­ma po­mog­ne u po­tra­zi.D.Ž.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"