Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ljudi i dogadjaji - datum: 2018-03-04 PIONIRI KK BUDUĆNOST VOLI USPJEŠNO OKONČALI UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U JAJCU
Srebro za plave u Kupu kraljevskog grada
Srebro za plave u Kupu kraljevskog grada
Pi­o­nir­ski sa­stav Ko­šar­ka­škog klu­ba Bu­duć­nost Vo­li iz Pod­go­ri­ce osvo­jio je sre­br­nu me­da­lju na me­đu­na­rod­nom tur­ni­ru u Jaj­cu. Na pu­tu do zla­ta za­u­sta­vi­la ih je eki­pa za­gre­bač­ke Ce­de­vi­te ko­ja je osvo­ji­la „Tre­ći Ko­šar­ka­ški kup kra­ljev­skog gra­da”. Ra­di se o tur­ni­ru ko­ji je od­i­gran u Jaj­cu u sklo­pu obi­lje­ža­va­nja Da­na op­šti­ne. Na­kon što su do fi­na­la ga­zi­li sve pred so­bom po­b­je­đu­ju­ći ve­li­kom raz­li­kom KK Dra­žen Pe­tro­vić iz Ši­be­ni­ka, do­ma­ći KK Vo­do­pad i ma­đar­ski FKSE Sek­sard ko­ji su sa­vla­da­li sa vi­še od 100 po­e­na raz­li­ke, u fi­nal­nom su­sre­tu su iz­gu­bi­li od pi­o­ni­ra iz Za­gre­ba. U sa­sta­vu pi­o­nir­ske se­lek­ci­je KK Bu­duć­nost Vo­li bi­li su: Velj­ko Ra­ko­njac, Bo­din Ša­ra­no­vić, La­zar Mi­ro­tić, Bog­dan Ba­koč, La­zar Rak­če­vić, Ni­ko­la Rat­knić, Vla­di­mir Su­dar, Đor­đe Ma­ro­vić, An­dri­ja Vu­ko­vić, Da­mir Bi­cić, Alek­sa Le­kić, Pe­tar Ta­nje­vić, Mi­lo­rad Bra­jo­vić. Eki­pu su sa klu­pe pred­vo­di­li tre­ner Mar­ko Se­ku­lić i nje­go­vi po­moć­ni­ci Pe­đa Đu­rič­ko­vić i Đor­đe Ob­ra­do­vić, kao i pred­stav­nik pod­go­rič­kog klu­ba Zve­zdan Kne­že­vić.
Bu­duć­nost je bi­la u gru­pi sa eki­pa­ma iz Ši­be­ni­ka, Jaj­ca i ma­đar­skog S­ek­sarda, dok su dru­goj gru­pi bi­li Par­ti­zan, Ce­de­vi­ta i Spars i Stars Vi­je­na.
U utak­mi­ci za tre­će mje­sto OKK Spars sa­vla­da­li su Ško­lu ko­šar­ke „Dra­žen Pe­tro­vić” re­zul­ta­tom 51:35.
Za naj­ko­ri­sni­jeg igra­ča tur­ni­ra pro­gla­šen je Flo­ri­jan Sa­blić, član Ce­de­vi­te, dok je naj­bo­lji stri­je­lac tur­ni­ra igrač KK Spar­sa Fi­lip Jo­vić. Na­gra­de naj­bo­ljim po­je­din­ci­ma i ti­mo­vi­ma uru­čio je op­štin­ski na­čel­nik Edin Ho­zan, La­ri­sa Zej­ni­la­gić, vla­sni­ca Den­tal cen­tra „Pru­dent” te dr De­nis Zja­jo, di­rek­tor i tre­ner KK Vo­do­pad.
Za sed­mo mje­sto od­i­gra­la se utak­mi­ca iz­me­đu FKSE Szeks­zar­da i Stars Vi­je­na, u ko­jem su go­sti iz Be­ča bi­li bo­lji re­zul­ta­tom 10:66. Do­ma­ći KK Vo­do­pad je od­mje­rio sna­ge sa Par­ti­za­nom za pe­to mje­sto, a Be­o­gra­đa­ni su sla­vi­li sa 30:76. Pod­go­rič­ka eki­pa je osva­ja­njem sre­br­ne me­da­lje na­sta­vi­la niz do­brih uspje­ha ko­je po­sti­že na me­đu­na­rod­nim tur­ni­ri­ma. Pret­hod­no su osvo­ji­li zlat­nu me­da­lju na re­gi­o­nal­nom tur­ni­ru u Du­brov­ni­ku, a po­zva­ni su da uče­stvu­ju na još ne­ko­li­ko me­đu­na­rod­nih tur­ni­ra. U do­ma­ćoj li­gi su ubje­dlji­vo pr­vi i go­to­vo su si­gur­ni uče­sni­ci po­lu­fi­nal­nog tur­ni­ra, od­no­sno do­i­gra­va­nja za ti­tu­lu.VJ.D.


Po­re­dak

1. Ce­de­vi­ta
2. Bu­duć­nost Vo­li
3. OKK Spars
4. ŠK Dra­žen Pe­tro­vić
5. Par­ti­zan
6. KK Vo­do­pad
7. BC Stars Vi­en­na
8. FKSE Sz­ek­szard

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"