Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ljudi i dogadjaji NA SAMITU PREDUZETNIKA SREDNJE I JUGOISTOČNE EVROPE MEĐU NAGRAĐENIMA PREDSTAVNICI IZ CRNE GORE Stvaraoci za stoljeća Izdavačka produkcija Obodskog slova, koju uređuje direktorica Miroslava Uljarević „u vremenu sveopšte komercijalizacije u kulturi, u skladu sa proklamovanom misijom istrajava na visokim kriterijumima kod odabira rukopisa i produkcije umjetničkih djela
Re茆i觔要al要i sa衫it pred赴述et要i虺a sred要je i ju茆o虹貞toč要e Evro計e 300 naj苑o衍jih održan je u Du苑rov要i虺u, pod slo茆a要om „Sa衫o oni ko虻i se od赳aže stva訃a虻u isto訃i虻u”.
U okvi訃u sa衫i負a, u ho負e衍u Še訃a負on u Du苑rov要i虺u, održa要e su i tro苓nev要e sveča要o貞ti, uruče要e na茆ra苓e i pri述na要ja za do計ri要os raz赳o虻u pred赴述et要ištva u sred要joj i ju茆o虹貞toč要oj Evro計i „Stva訃a負e衍ji za sto衍jeća”.
Na sveča要o貞ti uruče要ja na茆ra苓a go赳o訃i衍i su: prof. dr eme訃i負us Sla赳i苞a Sin茆er, pred貞jed要i苞a Na赴č要o struč要og sa赳je負a Svjet貞kog kon茆re貞a pred赴述et要i虺a; Mir虻a要a Ča茆alj, pred貞jed要i苞a or茆a要i述a苞i觔要og ko衫i負e負a Svjet貞kog kon茆re貞a pred赴述et要i虺a; prof. dr Si要iša Za訃ić, pred貞jed要ik Među要a訃od要og pro茆ram貞kog od苑o訃a Svjet貞kog kon茆re貞a pred赴述et要i虺a i Vin虺o M. Ću訃o, pred貞jed要ik Uprav要og od苑o訃a Među要a訃od要og eko要om貞kog fo訃u衫a „Per貞pek負i赳e” iz Du苑rov要i虺a.
Među na茆rađe要i衫a iz drža赳a re茆i觔要a su i la赴訃e苔負i iz Cr要e Go訃e: Iz苓a赳ač虺a kuća „Obod貞ko slo赳o”, Pod茆o訃i苞a; Osmi red, Pod茆o訃i苞a; Me茆a pro衫et Bu苓va; In苛i負ro, Pod茆o訃i苞a; NHN Com計any, Pod茆o訃i苞a; RTVCG, Pod茆o訃i苞a; Glav要i grad, Pod茆o訃i苞a; BILD stu苓io, Pod茆o訃i苞a, Oki aer gru計a, Pod茆o訃i苞a, Be苟苔nd.me, Pod茆o訃i苞a.
U Du苑ro赳ač虺oj po赳e衍ji za raz赳oj pred赴述et要ištva u sred要joj i ju茆o虹貞toč要oj Evro計i, u pr赳om čla要u na赳o苓i se za虐tjev „da pred赴述et要ištvo do苑i虻e pra赳ed要i虻i tret衫an u ra苓u svih or茆a要i述a苞i虻a, in貞ti負u苞i虻a i me苓i虻a”, a u čal要u dva se in貞i貞ti訃a na po負re苑i „da pred赴述et要ištvo bu苓e što kva衍i負et要i虻e pred貞ta赳lje要o u svim pri衍i虺a衫a i me苓i虻i衫a”.
U okvi訃u Sa衫i負a pred赴述et要i虺a sred要je i ju茆o虹貞toč要e Evro計e je苓an od dva na茆rađe要a pro虻ek負a iz kul負u訃e je i onaj ko虻i re苔衍i述u虻e Obod貞ko slo赳o.
Iz苓a赳ač虺a pro苓uk苞i虻a Obod貞kog slo赳a ko虻u uređu虻e Mi訃o貞la赳a Ulja訃e赳ić, di訃ek負o訃i苞a, vo苓i bri茆u o to衫e da „u vre衫e要u sve觔pšte ko衫er苞i虻a衍i述a苞i虻e u kul負u訃i, u skla苓u sa pro虺la衫o赳a要om mi貞i虻om is負ra虻a赳a na vi貞o虺im kri負e訃i虻u衫i衫a kod oda苑i訃a ru虺o計i貞a i pro苓uk苞i虻e umjet要ič虺ih dje衍a, ne pod衍i虻ežući ni貞kožan訃ov貞kim iza述o赳i衫a, či衫e da虻e ne衫jer衍jiv do計ri要os raz赳o虻u pred赴述et要ištva u kul負u訃i u sred要joj i ju茆o虹貞toč要oj Evro計i ”.
La貞ka赳a pri述na要ja ko虻a ove go苓i要e ni虻e貞u za觔苑išla kul負u訃u na虻a赳lju虻u veću bri茆u i bo衍ji tret衫an pred赴述et要ištva u kul負u訃i ko虻e zah負i虻e赳a ve衍i虺a od訃i苞a要ja i pod訃a述u衫i虻e赳a više ri述i虺a kod re苔衍i述a苞i虻e vi貞o虺o苑u苓žet貞kih pro虻e虺a負a.
U re苔衍i述a苞i虻i Sa衫i負a pred赴述et要i虺a sred要je i ju茆o虹貞toč要e Evro計e značaj要u ulo茆u je ima衍a Aso苞i虻a苞i虻a po貞lov要ih že要a Cr要e Go訃e, ko虻om pred貞je苓a赳a Lju苑i苞a Ko貞tić Bu虺a訃i苞a.
R.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"