Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2015-10-21 AKCIJA UGRADNJE VODOMJERA PO POVOLJNIM USLOVIMA Priključak za 110 kuća
Vo­do­vod je do­bio 110 za­htje­va od po­tro­ša­ča iz Ze­te za ugrad­nju vo­do­mje­ra po po­volj­nim uslo­vi­ma na 24 ra­te. Od to­ga bro­ja, ka­ko je sa­op­štio Fi­lip Ma­krid, teh­nič­ki di­rek­tor Vo­do­vo­da, 52 po­tro­ša­ča su iz Ma­ha­le i Ba­li­ja­ča.
- Od ukup­nog bro­ja po­tro­ša­ča iz Ma­ha­le i Ba­li­ja­ča ko­ji su pre­da­li za­htje­ve, mi smo za­vr­ši­li 42 pri­ključ­ka. Pre­o­sta­lih de­set za­htje­va su u pro­ce­du­ri i njih će­mo za­vr­ši­ti da­nas ili sju­tra čim nam do­zvo­li vri­je­me – re­kao je Ma­krid.
Ma­krid je do­dao da iz Ze­te dnev­no ima­ju od de­set do 15 za­htje­va.
-To je do­sta do­bar od­ziv, a broj pri­ja­vlje­nih i od­ra­đe­nih ni­je loš. Gle­da­mo da u Ma­ha­li i Ba­li­ja­ča­ma ura­di­mo sve što mo­že­mo da bi sti­za­li na vri­je­me. Od­ra­di­li smo ve­li­ki broj pri­klju­ča­ka u ova dva se­la, ali ima­mo još za­htje­va ko­ji su u pro­ce­du­ri – is­ta­kao je Ma­krid.
Vo­do­vod je otvo­rio kan­ce­la­ri­ju u pro­sto­ri­ji Grad­ske op­šti­ne Go­lu­bov­ci gdje dva slu­žbe­ni­ka pri­ma­ju za­htje­ve i da­ju neo­p­hod­ne in­for­ma­ci­je.
Po­volj­ne uslo­ve za pri­klju­če­nje na vo­do­vod­nu mre­žu, to je­ste ugrad­nju vo­do­mje­ra na 24 ra­te od Vo­do­vo­da su tra­ži­la tri pred­sjed­ni­ka mje­snih za­jed­ni­ca.
-Ma­te­ri­jal­na sred­stva ko­je gra­đa­ni tre­ba da iz­dvo­je ni­je­su pre­tje­ra­na. To je pet eura mje­seč­no u na­red­na 24 mje­se­ca, što je ukup­no 135 eura. Sa na­še stra­ne stvo­re­ni su svi pred­u­slo­vi da lju­di do­bi­ju vo­du. Na­da­mo se da će gra­đa­ni shva­ti­ti da je to u nji­ho­vom in­te­re­su i da je in­fra­struk­tu­ra ra­đe­na za njih – ka­zao je Ma­krid.A.D.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"