Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom IZ AGENCIJE ZA STANOVANJE SAOPŠTILI DA ĆE LJUBOVIAĆ DOBITI KAPIJU
Nadležni na strani pješaka
Dok ne stigne kapija i kamenje je dobro Nadležni na strani pješaka
Pe­ti­ci­ja mje­šta­na Mje­sne za­jed­ni­ce Lu­bo­vić da se na br­du Lju­bo­vić po­sta­vi ka­pi­ja ka­ko se ne bi ko­li­ma ne­kon­tro­li­sa­no pro­la­zi­lo še­ta­li­štem, bi mo­gla uro­di­ti plo­dom, s ob­zi­rom na to da su iz Agen­ci­je za sta­no­va­nje ju­če sa­op­šti­li da je Glav­ni grad već po­kre­nuo tu pro­ce­du­ru.
- Glav­ni grad, u sa­rad­nji sa pri­vred­nim dru­štvi­ma Ze­le­ni­lo i Agen­ci­jom za sta­no­va­nje ima na­mje­ru da iz­ra­di i po­sta­vi ka­pi­ju na br­du Lju­bo­vić, ali uz po­što­va­nje pro­pi­sa i pro­ce­du­ra za šta je neo­p­hod­no od­re­đe­no vri­je­me. Neo­p­hod­ne ak­tiv­no­sti su već pre­u­ze­te i ra­di se na iz­ra­di neo­p­hod­ne do­ku­men­ta­ci­je i do­bi­ja­nje po­treb­nih sa­gla­sno­sti- sa­op­šte­no je iz Agen­ci­je za sta­no­va­nje.
Ka­ko su na­ve­li, od­mah po do­bi­ja­nju sa­gla­sno­sti Glav­nog gra­da, Agen­ci­ja za sta­no­va­nje će iz­ra­di­ti i po­sta­vi­ti ka­pi­ju.
- Ka­pi­ja će bi­ti iz dva di­je­la i to pje­šač­ka ko­ja će bi­ti uvi­jek otvo­re­na i ka­pi­ja za vo­zi­la ko­ja će bi­ti za­klju­ča­na i od ko­je će klju­če­ve ima­ti grad­ske slu­žbe ka­ko bi mo­gle re­a­li­zo­va­ti pla­ni­ra­ne ak­tiv­no­sti i in­ter­ven­ci­je na br­du Lju­bo­vić - sa­o­šti­li su iz Agen­ci­je.
Mje­šta­ni su pe­ti­ci­ju po­sla­li kra­jem mar­ta ove go­di­ne jer vi­še ni­su zna­li ka­ko da se iz­bo­re sa ogrom­nim bro­jem vo­zi­la ko­ji je sva­ko­dnev­no sa­o­bra­ćao do vr­ha br­da i ta­ko ne­po­treb­no za­u­zi­ma­li pje­šač­ku sta­zu. Do­pis je pro­sli­je­đen pr­vo Ko­mu­nal­noj in­spek­ci­ji, a po­tom i na adre­su Glav­nog gra­da, slu­žbi nad­le­žnoj za taj pro­blem.
Su­gra­đa­ni su bi­li pri­mo­ra­ni da u ne­do­stat­ku ka­pi­je, na po­čet­ku še­ta­li­šta, a če­sto i duž nje­go­ga ba­ca­ju ve­li­ke ko­li­či­ne ka­me­nja, kao znak upo­zo­re­nja da vo­zi­la na tom po­te­zu ni­su po­želj­na. Ipak, bi­lo je i onih do­ko­nih ko­ji­ma ni­je bi­lo te­ško da u ve­čer­njim ča­so­vi­ma svo ka­me­nje po­mje­re i pro­du­že da­lje ka vr­hu br­da. Pro­blem je na­sta­jao i što su se gru­pi­ce mo­ma­ka oku­plja­le na br­du, pu­šta­le mu­zi­ku i po­na­ša­le ne­do­lič­no, što je stva­ra­lo ne­la­go­du me­đu po­sje­ti­o­ci­ma, po­seb­no maj­ka­ma sa dje­com ko­je su i pre­sta­le da na Lju­bo­vić iz­la­ze da se re­kre­i­ra­ju ili pro­še­ta­ju.
Po­sta­vlja­nje ka­pi­je je bi­la ne­mi­nov­nost, pa su­gra­đa­ni­ma osta­je sa­mo da se na­da­ju da će Glav­ni grad br­zo za­vr­ši­ti neo­p­hod­nu pro­ce­du­ru, ka­ko bi Lju­bo­vić što pri­je do­bio za­štit­nu mje­ru ko­ju je tr­bao da ima od pr­vog da­na- ka­pi­ju.
S.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"