Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom ŠUMSKI POŽARI U SJEVERNOM DIJELU GRADA Gore planine
Na Tr­ma­nju i Ra­dov­ču go­re­lo je i ju­če. Na obje lo­ka­ci­je da­no­noć­no de­žu­ra­ju eki­pe Slu­žbe za­šti­te ko­je po­žar dr­že da­lje od ku­ća i obje­ka­ta. Ka­ko je ka­zao An­dri­ja Ča­đe­no­vić, ko­man­dir Slu­žbe za­šti­te, put­pu­no ga­še­nje po­ža­ra je ne­mo­gu­će zbog ne­pri­stu­pač­no­sti te­re­na i ve­li­ke po­vr­ši­ne ko­ja je za­hva­će­na.
-Na­še eki­pe u sa­rad­nji sa avio- he­li­kop­ter­skom je­di­ni­com Di­rek­to­ra­ta za van­red­ne si­tu­a­ci­je na­sto­ja­će da po­ža­re u pot­pu­no­sti uga­se, ako si­tu­a­ci­ja na te­re­nu bu­de to do­zvo­lja­va­la. Tre­nut­na si­tu­a­ci­ja je sta­bil­na, a pret­hod­nih da­na je re­gi­stro­van ne­što po­ve­ćan broj po­ža­ra u od­no­su na ra­ni­je, ali su uglav­nom svi po­ža­ri bla­go­vre­me­no uga­še­ni i bi­li su ma­njeg obi­ma – ka­zao je Ča­đe­no­vić.
On is­ti­če da je od po­čet­ka av­gu­sta na te­ri­to­ri­ji Pod­go­ri­ce in­ter­ve­ni­sa­no na 167 lo­ka­ci­ja.
-Osim po­ža­ra ko­ji su naj­ma­sov­ni­ja vr­sta in­ter­ven­ci­ja u to­ku ljet­njeg pe­ri­o­da go­di­ne u že­lji da što vi­še iza­đe­mo u su­sret gra­đa­ni­ma i nji­ho­vim za­htje­vi­ma, za bez­vod­na pod­ruč­ja pre­ve­ze­no je 64 ci­ster­ne sa pi­ja­ćom vo­dom – is­ta­kao je Ča­đe­no­vić.
Mje­šta­nin Pi­pe­ra Da­ni­lo Per­ko­vić ko­ji je na Ka­me­ni­ku is­ta­kao je da ta­mo ku­će ni­je­su ugro­že­ne, ali da se ši­ri ve­li­ki gu­sti dim.
-Po­žar od Ra­dov­ča ide ka se­o­skom ka­tu­nu. Na Tr­ma­nju su ga uga­si­li. Na Ka­me­ni­ku još ne go­ri ta­ko da ni­je­su vi­ken­di­ce i ko­li­be ugro­že­ne, ali ima mno­go di­ma i po­sta­je ne­sno­šlji­vo. Te­ško se di­še, jer se dim spu­šta. Ako se ova­ko na­sta­vi mo­ra­mo se ise­li­ti jer je ve­li­ka kon­cen­tra­ci­ja di­ma. Po­žar je od Ka­me­ni­ka do­sta da­le­ko i za dva da­na ne­će do­ći do nas. Me­đu­tim, ovaj sa Ra­dov­ča što do­la­zi mo­že već do ve­če­ras da do­đe ov­dje – is­ta­kao je Per­ko­vić.A.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"