Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom ČISTOĆA REAGOVALA NA NAVODE ISMETA TURKOVIĆA OKO RIJEKA Dva puta čistili Ribnicu
Pred­u­ze­će Či­sto­ća re­a­go­va­lo je na iz­ja­vu biv­šeg pred­sjed­ni­ka MZ Drač Isme­ta Tur­ko­vi­ća ko­ji je sa­op­štio da je ko­ri­to Rib­ni­ce za­pu­šte­no, te da je hi­gi­je­na u po­je­di­nim dje­lo­vi­ma gra­da lo­ša. Oni su is­ta­kli da su već dva pu­ta od po­čet­ka lje­ta či­sti­li Rib­ni­cu.
-Pri­je pr­ve or­ga­ni­zo­va­ne ak­ci­je po­zva­li smo gra­đa­ne da se pri­dru­že ali, iako Tur­ko­vić tvr­di da po­sto­ji vo­lja, tog da­na se ni­ko od njih ni­je po­ja­vio. Ne­ko­rekt­no je re­ći da “ri­je­ke ni­kad ni­je­su bi­le ne­u­re­đe­ni­je i pr­lja­vi­je” ako se ima u vi­du da na­ši za­po­sle­ni sva­kog da­na ukla­nja­ju ko­mu­nal­ni ot­pad sa svih grad­skih pla­ža i oba­la ri­je­ka. Ne sto­ji ko­men­tar da je “Mo­ra­ča bez ika­kve pla­že” jer, po­red Sa­sta­va­ka ko­je sva­ko­dnev­no odr­ža­va­mo is­ti­če­mo i ma­ni­fe­sta­ci­ju “Aj­mo na Mo­ra­ču” ko­ja gra­đa­ni­ma omo­gu­ća­va raz­ne sa­dr­ža­je na pla­ži Ga­leb. Kon­tej­ne­ri i kor­pe u Uli­ci Ok­to­bar­ske re­vo­lu­ci­je pra­zne se naj­ma­nje tri pu­ta u to­ku da­na, a kor­pi­ce u obje smje­ne. Za­po­sle­ni sva­kog ju­tra već od šest sa­ti poč­nu sa či­šće­njem i pra­žnje­njem kor­pi – sa­op­šti­li su iz Či­sto­će.
Oni is­ti­ču da su do sa­da iza­šli u su­sret svim objek­tiv­nim za­htje­vi­ma upu­će­nim od stra­ne ove NVO, te da su čak po­sta­vlje­ne i ta­ble upo­zo­re­nja o za­bra­nje­nom od­la­ga­nju ot­pa­da na lo­ka­ci­ja­ma ko­je su pre­po­zna­te kao kri­tič­ne.A.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"