Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Djecu saslušavali, novinaru „Dana” prijetili * Do posla preko knjižice DPS-a * Vlada se zadužuje još 300 miliona * Prijavila da su joj majku tukli u Domu * Stotine mrtvih, na hiljade povrijeđenih * Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni * Zaspala je Miona, a umrli smo mi…
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JOHANES HAN, EVROPSKI KOMESAR:
Evropska komisija posebnu pažnju posvećuje vladavini prava, posebno u zemljama kao što je Crna Gora, koja pregovara o pristupanju Evropskoj uniji.

Vic Dana :)

Dovela žena sina u policiju i kaže:
– Želim da moj sin bude policajac!
– A zašto gospođo?
– Pa, zato što je glup.
– Morate to dokazati!
Žena na to reče malome:
– Sine, idi vidi da li je mama napolju!
Dijete otrči vani, a policajac će na to:
– Pa, stvarno je glup, mogao je vidjeti kroz prozor!

Posle smrti, saobraćajac stigne kod Boga. Bog ga pita:
– Sine moj, reci ti meni jesi li činio dobra ljudima?
– Jesam, odgovara saobraćajac.
– A jesi li činio zla?
– Dešavalo se.
– E, pa kad je tako, evo, ispred tebe su dva puta. Jedan vodi u pakao, drugi u raj. Biraj kojim ćeš.
A, policajac će:
– Bože, a mogu li ja da ostanem ovdje na raskrsnici?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom NA KONCERTU FA „SLOBODAN ALIGRUDIĆ” GOSTOVALI IGRAČI FA „ZAVIČAJ” IZ UŽICA
Igrali, pa se pobratimili
Igrali, pa se pobratimili
Fol­klor se u Ze­tu vra­tio na ve­li­ka vra­ta. Fol­klor­ni an­sambl „Slo­bo­dan Ali­gru­dić” okupio je pri­je ne­ko ve­če ve­li­ki broj za­lju­blje­ni­ka u sta­re igre. Sala u KIC-u „Ze­ta” bi­la je is­pu­nje­na do po­sled­njeg mje­sta. Pu­bli­ka je tri pu­ta vra­ća­la igra­če na bis, što je sa­mo do­kaz ko­li­ko su bi­li odu­še­vlje­ni nji­ho­vim umi­je­ćem. Ni mla­đa gru­pa ni­je pro­šla neo­pa­že­no. Go­sti su im bi­li igra­či FA „Za­vi­čaj” iz Uži­ca.
– Za­i­sta je bi­lo pre­li­je­po i za­ni­mlji­vo ve­če. No­še­ni pu­bli­kom ko­ja zna šta je fol­klor, bi­li su is­pra­će­ni ve­li­kim apla­u­zom po za­vr­šet­ku sva­ke tač­ke. Mi kao ru­ko­vo­di­o­ci oba an­sam­bla smo za­do­volj­ni igrom i pje­smom igra­ča i mo­že­mo re­ći da se fol­klor vra­tio u Ze­tu na ve­li­ka vra­ta. Šlag na tor­tu je bio i do­ga­đaj ko­ji su Za­vi­čaj­ci i Ali­gru­di­ći kru­ni­sa­li po­bra­ti­mlje­njem – re­kao je Ste­fan Po­po­vić, osni­vač FA.
Igra­či do­ma­ći­ni od­i­gra­li čak dvi­je pre­mi­je­re.
– U pi­ta­nju su Dje­vo­jač­ka igra iz Mr­ko­je­vi­ća ko­ja je po­klon od Vla­di­mi­ra Vuk­sa­no­vi­ća, ru­ko­vo­di­o­ca FA „Da­ni­lov­grad” i Igre iz sta­re Cr­ne Go­re- po­klon ko­re­o­gra­fi­ja od po­zna­tog ko­re­o­gra­fa Žar­ka Đu­ro­vi­ća – is­ti­če Po­po­vić.
A.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"