Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2017-12-06 VLASNIK MEGAPLASTA DŽEVAD ZEJNILOVIĆ Želi da gradi zelenu pijacu
Za pro­je­kat iz­grad­nje ze­le­ne pi­ja­ce u Tu­zi­ma, ko­ji je na­ja­vljen u pri­vat­no-jav­nom part­ner­stvu, još uvi­jek je za­in­te­re­so­van Dže­vad Zej­ni­lo­vić, vla­snik Me­ga­plast fir­me. Ka­ko na­vo­di, če­ka se ras­pi­si­va­nje ten­de­ra da već po­sto­je­ći idej­ni pro­je­kat ko­ji su sa­či­ni­li na pr­vo­bit­no pred­lo­že­noj lo­ka­ci­ji iz­mi­je­ne i uskla­de sa no­vom lo­ka­ci­jom.
– Ka­da smo se pr­vi put in­te­re­so­va­li za iz­grad­nju ze­le­ne pi­ja­ce u pri­vat­no- jav­nom part­ner­stvu lo­ka­ci­ja je bi­la pred­vi­đe­na na mje­stu gdje se sa­da na­la­zi pi­ja­ca. U me­đu­vre­me­nu je do­šlo do pro­mje­ne lo­ka­ci­je pa će se sa­da ze­le­na pi­ja­ca gra­di­ti na po­vr­ši­ni od­mah do po­sto­je­će pi­ja­ce, gdje je ne­kad bio Ti­teks, ta­ko da će­mo mo­ra­ti da sa­če­ka­mo uslo­ve ten­de­ra da bi ovaj već ura­đe­ni idej­ni pro­je­kat mo­gli pre­pra­vi­ti. Ne­će tu tre­ba­ti pu­no vre­me­na, vje­ru­jem da ne­će mno­go od­stu­pa­ti od pr­vo­bit­nih za­htje­va i da će osta­ti pla­ni­ra­ni pro­stor na ne­što vi­še od 5.000 kva­dra­ta – ka­zao je Zej­ni­lo­vić.
On na­vo­di da bi u cje­lo­ku­pan po­sao ušao sa jed­nom ja­kom fir­mom iz Če­ške, sa ko­jom ina­če sa­ra­đu­je i ko­ja je volj­na da ula­že u Tu­zi.
– Po mo­jim sa­zna­nji­ma, ten­der bi tre­ba­lo bi­ti ob­ja­vljen u ja­nu­a­ru ili fe­bru­a­ru na­red­ne go­di­ne, ta­ko da uko­li­ko bi na­ša fir­ma bi­la iza­bra­na mi bi već na pro­lje­će po­če­li sa ra­do­vi­ma. Znam da po­sto­je još dvi­je fir­me ko­je su za­in­te­re­so­va­ne za iz­grad­nju pi­ja­ce u Tu­zi­ma ta­ko da će­mo vi­dje­ti ko će do­sta­vi­ti naj­po­volj­ni­ju i naj­bo­lju po­nu­du – ka­zao je Zej­ni­lo­vić.
S.R.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"