Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom LOPOVI SE NAVADILI NA IMOVINU JPU „ĐINA VRBICA”
Za vikend ponovo opljačkan vrtić
Stanišić Za vikend ponovo opljačkan vrtić
Dva pu­ta je to­kom vi­ken­da opljač­kan vr­tić „Đi­na Vr­bi­ca” u Bu­le­va­ru Sa­ve Ko­va­če­vi­ća iz­nad Gin­ta­ša, a to je pe­ta pljač­ka za ma­nje od dva mje­se­ca. I ovog pu­ta od­ne­se­ni su te­le­vi­zo­ri.
Upra­va vr­ti­ća je na­kon pr­ve pljač­ke za­po­sli­la dva stra­ža­ra, ali to oči­gled­no ni­je rje­še­nje, već bi obje­kat tre­ba­lo obez­bi­je­di­ti alar­mom ili vi­deo-nad­zo­rom.
Ka­ko je sa­op­štio Vuk Sta­ni­šić, di­rek­tor usta­no­ve, u po­sled­njoj pljač­ki iz vr­ti­ća „Đi­na Vr­bi­ca” od­ne­sen je je­dan te­le­vi­zor.
– Za­po­sli­li smo dva li­ca da ču­va­ju obje­kat. I po­red to­ga, na­ža­lost, de­ša­va­ju se upa­di u obje­kat, s tim što je po­sled­nja in­for­ma­ci­ja da su ju­če to­kom no­ći dva li­ca pri­ve­de­na za­hva­lju­ju­ći na­šem ču­va­ru. Kon­sul­to­va­li smo struč­nja­ke iz obla­sti ra­svje­te, ra­di ugrad­nje re­flek­to­ra u dvo­ri­štu, kao i iz obla­sti bez­bjed­no­sti - alarm­ni si­stem, vi­deo nad­zo­ri, fi­zič­ko obez­be­đe­nje. Pi­sme­no smo se obra­ti­li po­li­ci­ji i sa­rad­nja je već uro­di­la plo­dom jer su dva li­ca pri­ve­de­na – is­ti­če Sta­ni­šić.
Na­kon pr­ve pljač­ke vr­ti­ća ro­di­te­lji su se pi­sme­no obra­ti­li Sta­ni­ši­ću tra­že­ći da se obez­bi­je­de uslo­vi za bez­bje­dan bo­ra­vak dje­ce u vr­ti­ću. Na taj do­pis di­rek­tor usta­no­ve ni­je od­go­vo­rio. Ju­če su ro­di­te­lji po­no­vi­li do­pis Sta­ni­ši­ću i mi­ni­stru pro­svje­te Da­mi­ru Še­ho­vi­ću od ko­jeg tra­že da se na­đe rje­še­nje da se spri­je­če pljač­ke. Ka­ko su ka­za­li ro­di­te­lji od­go­vor mi­ni­stra oče­ku­ju usko­ro, kao i pred­lo­ge za rje­še­nje pro­ble­ma.
I Udru­že­nje Ro­di­te­lji po­za­ba­vi­će se pro­ble­mom vr­ti­ća i ka­ko je sa­op­šti­la Kri­sti­na Mi­ha­i­lo­vić obra­ti­će se Mi­ni­star­stvu unu­tra­šnjih po­slo­va i Upra­vi po­li­ci­je od ko­jih će tra­ži­ti po­ja­čan nad­zor objek­ta.
– Ima­li smo do­sta pri­tu­žbi ro­di­te­lja zbog uče­sta­log pljač­ka­nja vr­ti­ća. Oni su uka­za­li i na to da se u bli­zi­ni vr­ti­ća oku­plja­ju gru­pe ko­je obi­ja­ju aut­mo­bi­le ro­di­te­lja, ali i uni­šta­va­ju jav­ne po­vr­ši­ne. To tra­je već ne­ko vri­je­me i kra­đe su uče­sta­le. Obje­kat ni­je bez­bje­dan ni za dje­cu ni za ro­di­te­lje ko­ji­ma se vo­zi­la pljač­ka­ju u sred bi­je­la da­na. Sma­tra­mo da je ovaj kvart zreo za po­ja­ča­ni nad­zor i po­seb­ne mje­re po­li­ci­je – re­kla je Mi­ha­i­lo­vić. A.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"