Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom DRAGAN IVANOVIĆ (SNP) REAGOVAO NA NAVODE SNEŽANE PANTOVIĆ (DPS) O ULAGANJIMA U ZABJELO DPS ne razlikuje komunalno opremanje od investicija
Od­bor­ni­ci DPS-a u Skup­šti­ni Glav­nog gra­da, a ni sam Glav­ni grad, oči­gled­no ne raz­li­ku­ju ko­mu­nal­no opre­ma­nje ze­mlji­šta od in­ve­sti­ci­o­nog ula­ga­nja, ocje­nju­je Dra­gan Iva­no­vić, od­bor­nik SNP-a. Iva­no­vić od­go­va­ra od­bor­ni­ci DPS-a Sne­ža­ni Pan­to­vić da ko­mu­nal­no opre­ma­nje pla­ća in­ve­sti­tor, a ne Glav­ni grad, te da sve što je na­ve­la u iz­ja­vi ko­ja se ti­če ula­ga­nja u Za­bje­lo, je po­ku­šaj ob­ma­nji­va­nja jav­no­sti.
–Od­bor­ni­ca na­bra­ja u re­a­go­va­nju uli­ce is­pod Lju­bo­vi­ća ko­je ni­je gra­dio Glav­ni grad, već in­ve­sti­to­ri ko­ji su u tom di­je­lu gra­di­li zgra­de. Nji­ho­va oba­ve­za je da pla­te ili da ko­mu­nal­no opre­me to ze­mlji­šte. In­te­re­sant­no je re­a­go­va­nje od­bor­ni­ce, oči­to pri­pre­mlje­no od slu­žbe, ko­ja na­vo­di one uli­ce ko­je je in­ve­sti­tor bio du­žan, skla­pa­njem ugo­vo­ra sa Glav­nim gra­dom o ko­mu­nal­nom opre­ma­nju, da ure­di. To što je na­bro­ja­la ni­je ono što je ura­dio Glav­ni grad od ka­pi­tal­nog bu­dže­ta ili ono­ga što je go­di­na­ma obe­ća­vao Za­bjel­ča­ni­ma da će do­bi­ti. Oni su oči­to za­mi­je­ni­li ne­ke stva­ri i na taj na­čin se ki­te tu­đim per­jem, ovog pu­ta ula­ga­nji­ma in­ve­sti­to­ra. Sma­tram da je sve do­bro, ko god ura­dio za in­te­res gra­đa­na, bi­lo da su tro­to­a­ri, uli­ce ili šta god, ali ni­je to ono na šta smo im mi i gra­đa­ni uka­za­li. Mi smo go­vo­ri­li o ula­ga­nji­ma Glav­nog gra­da ko­jih ni­je bi­lo – ka­že Iva­no­vić.
Iva­no­vić ob­ja­šnja­va da i ono što je od­bor­ni­ca Pan­to­vić na­bro­ja­la su krat­ke uli­ce ili tro­to­a­ri oko no­vih zgra­da ko­je su in­ve­sti­to­ri gra­di­li za svo­je po­tre­be, da bi pro­da­li sta­no­ve.
–Sa­da kad ne­ko gle­da sa stra­ne iz­gle­da kao da je to ve­li­ki po­sao za­vr­šen. Da li su za­vr­ši­li sta­di­on Za­bje­la? Ne, ne­go su klub uga­si­li. Da li su za­vr­ši­li Uli­ci Vo­ji­sla­vlje­vi­ća? Ka­kva je Uli­ca kra­lja Ni­ko­le, ka­kvi su joj tro­to­a­ri. Da su ima­li ijed­nu in­ve­sti­ci­ju do­bro bi se to vi­dje­lo, jer bi ga iz­re­kla­mi­ra­li, kao i sve što su do sa­da. Bi­lo bi otva­ra­nje, a mo­žda i po ne­ko­li­ko pu­ta. Da su na Za­bje­lu gra­di­li ka­pi­tal­ne stva­ri gra­đa­ni bi to zna­li i ne bi re­a­go­va­li ona­ko ka­ko su re­a­go­va­li – raz­o­ča­ra­no –ka­zao je Iva­no­vić.
On is­ti­če i da od­bor­ni­ci DPS-a ne zna­ju gra­ni­ce na­se­lja u glav­nom gra­du.
–Za­bje­lo je­ste ve­li­ko na­se­lje, ali ne baš to­li­ko ko­li­kim ga je pred­sta­vi­la od­bor­ni­ca Pan­to­vić. Nji­ma je Za­bje­lo i Lju­bo­vić, i Če­pur­ci, i Po­brež­je... To ni­je ta­ko. Fa­le se da su ura­di­li tro­to­a­re, a svi do­bro zna­ju, po­seb­no gra­đa­ni Za­bje­la da je to zbog bo­ljeg pri­la­za ve­li­kim tr­go­vi­na­ma ko­je po­slu­ju u tom kvar­tu. Mi­je­ša­ju ne­ko­li­ko na­se­lja, pa sve kad se to na­bro­ji ka­ko je na­bro­ja­la, stvar­no bi re­kao čo­vjek da je ogro­man po­sao u pi­ta­nju–re­kao je Iva­no­vić.
A.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"