Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pomagala da joj ubiju muža * Bez obrazloženja potrošili 695.000 eura * Direktorima iz DPS-a davali socijalu od po 500 eura * Ako ne bude dogovora, imaćemo svog kandidata * Idealan ambijent za stvaranje i pomjeranje granica * Pomagala da joj ubiju muža * Želimo Si Dens u Budvi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slavko Kalezić :
Nadam se da će ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Pjesmi evrovizije imati makar trećinu uspjeha koji sam ja ostvario nakon Eurosonga.

Vic Dana :)

Pita Ciganka Cigu šta znači riječ „situacija”.
- Pa „situacija” ti je kad dođeš kući s posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je i kada ti dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da miješaš batine sa situacijom.

Rasprava u romskoj kući između sina i oca:
– A bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaže…
– Šta ti je bre čale nismo baš tako loši, na nama svijet ostaje…
– Ma gdje niste bre, stvarno ste jadni bre ništa ne znate…
– Šta, pa mi smo pametniji od vas, aj reci mi ko je izmislio struju?
– Kako ko- pa Nikola Tesla!
– Pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom MJEŠTANI DOLJANA ISKLJUČENI SA VODOVODNE MREŽE
Zbog duga za struju bez vode 100 kuća
Doljani Zbog duga za struju bez vode 100 kuća
Sto do­ma­ćin­sta­va u na­se­lju Do­lja­ni od pri­je tri da­na je bez vo­de jer je pred­u­ze­će Vo­do­vod is­klju­či­lo vo­do­vod­ne pum­pe zbog du­ga za stru­ju od osam hi­lja­da eura. Mje­šta­ni ka­žu da se dug na­go­mi­lao una­zad ne­ko­li­ko go­di­na, te da ni­je­su upo­zna­ti da su oni mo­ra­li da pla­ća­ju i ra­ču­ne za stru­ju ko­ju tro­še pum­pe.
Bez vo­de je do­ma­ćin­stvo Mar­ka Iva­no­vi­ća ko­ji na­vo­di da su oni sta­ro­sje­di­o­ci te da se do rje­ša­va­nja pro­ble­ma pre­mo­šta­va­ju ta­ko što ko­ri­ste bu­nar­sku vo­du.
–Mi smo sta­ro­sje­di­o­ci i odav­no smo na­pra­vi­li bu­nar. U ovom na­se­lju ima do­se­lje­ni­ka pa ne znam ka­ko će se oni sna­la­ze ali pret­po­sta­vljam da vo­du do­no­se sa iz­vo­ra Mo­sor ko­je je ina­če, okupi­ra­lo sme­će. Za­te­če­ni smo ti­me da nam je vo­da is­klju­če­na jer ni­je­smo zna­li da je na­ša oba­ve­za da mi tre­ba da pla­ća­mo i stru­ju za pum­pe. Pret­po­sta­vljam da to ni­je na­ša oba­ve­za već da bi to tre­ba­li da ra­de nad­le­žni or­ga­ni. Uko­li­ko bu­de­mo bi­li pri­mo­ra­ni da pla­ti­mo dug, mo­ra­će­mo ga pla­ti­ti – ka­že Iva­no­vić.
Vo­du od pri­je tri da­na ne­ma ni Alek­san­dar Ku­jo­vić ko­ji se do­se­lio u Do­lja­ne.
–Oba­vi­je­šte­ni smo da stru­ja za pum­pe ni­je pla­ća­na te da se dug na­go­mi­lao na osam hi­lja­da eura. Od ka­da je taj dug to ne znam, ali znam sa­mo da mi tri da­na ne­ma­mo vo­de. Ide­mo na iz­vor Mo­sor da do­no­si­mo vo­du i ku­pu­je­mo fla­ši­ra­nu. Iz Vo­do­vo­da su nam una­zad tri, če­ti­ri go­di­ne tra­ži­li da pra­vi­mo šah­te i mi smo to ura­di­li. Sva­ka ku­ća ima svoj vo­do­mjer, svi ured­no pla­ća­mo ra­ču­ne za vo­du. U mom do­ma­ćin­stvu ima šest čla­no­va, mje­seč­no nam do­la­ze ra­ču­ni u pro­sje­ku od de­set do 15 eura. Ne zna­mo ko­me da se obra­ti­mo za po­moć jer mje­sna za­jed­ni­ca ne funk­ci­o­ni­še – na­vo­di Ku­jo­vić.
Iz pred­u­ze­ća Vo­do­vod ka­žu da su mjet­ša­ni Do­lja­na is­klju­če­ni zbog du­ga za stru­ju za vo­do­vod­ne pum­pe.
– Oba­ve­za gra­đa­na je bi­la da pla­ća­ju i stru­ju. Oni to ni­je­su ra­di­li, pa se dug na­go­mi­lao. Dug se od­no­si na po­sled­nje tri, če­ti­ri go­di­ne – po­ru­ču­ju iz Vo­do­vo­da. N.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"