Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Lekićev poziv prihvatili i opozicija i manjine * Kalićima vraćaju pumpe i hotele * „Hilton” otvoren bez upotrebne dozvole * Primio 1.000 eura po sastanku * Uragan na Haitiju odnio 842 života * Srpska zastava će se vijoriti na „Trepči” * Tumbaković: Rival u potpunosti skeniran
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-10-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marina Vujačić, predsjednica Udruženja mladih sa hendikepom:
Tražili smo opremanje radnog mjesta za administratora informacionih tehnologija, ali nijesu nam odobrili davanje laptopa, iako je u Fond za profesionalnu rehabilitaciju do sada uplaćen 51 milion eura.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom RADIONICA U BIBLIOTECI „RADOSAV LJUMOVIĆ” Ugostili Dragišu Jovovića
Mla­di li­te­ra­ti bi­bli­o­te­ke „Ra­do­sav Lju­mo­vić” ju­če su na dječ­jem odje­lje­nju ove usta­no­ve uče­stvo­va­li u kre­a­tiv­noj ra­di­o­ni­ci „Di­je­te je ukras svi­je­ta”, po­vo­dom Dječ­je ne­de­lje. Čas je otvo­rio pje­snik Dra­gi­ša Jo­vo­vić ko­ji je či­tao pje­sme u ko­ji­ma je po­ve­zao svoj ži­vot, po­e­zi­ju, osje­ća­nja. On je ka­zao da se li­je­po osje­ća u dru­štvu mla­dih lju­di i uvi­jek ra­do oda­zi­va ta­kvim po­zi­vi­ma.
Dje­cu su po­zdra­vi­le i bi­bli­o­te­kar­ke dječ­jeg odje­lje­nja Vje­ra Po­po­vić i Mir­ja­na Ži­ha ko­je vjer­no kroz sve nji­ho­ve ra­di­o­ni­ce naj­mla­đi­ma da­ju pot­pu­nu slo­bo­du u kre­a­tiv­nom iz­ra­ža­va­nju. Ži­ha je is­ta­kla da dječ­ji pi­sci ima­ju pu­no po­vje­re­nja u dje­cu i oni ko­ji pi­šu i ra­de sa dje­com zna­ju ko­li­ka je vri­jed­nost dje­ce.
- Dječ­ji pi­sci stal­no bri­šu gra­ni­cu iz­me­đu svi­je­ta od­ra­slih i dje­ce. Ta­ko su na ovom na­šem dru­že­nju dje­ca za­hva­lju­ju­ći pje­sma­ma Dra­gi­še Jo­vo­vi­ća za­jed­no za­plo­vi­li je­dri­ma ma­lo­ga mor­na­ra u jed­nu mir­nu lu­ku. Upo­zna­li su jed­nog za­do­volj­nog mi­ša, pri­su­stvo­va­li jed­nom čud­nom kon­cer­tu na oba­li i pra­voj šum­skoj po­bu­ni, vi­dje­li šta sve mo­gu kad se za­lju­be i shva­ti­li ka­kav bi bio svi­jet da se oni pi­ta­ju – re­kla je Mir­ja­na Ži­ha.
Vje­ra Po­po­vić po­zva­la je sve pi­sce da što vi­še pi­šu za dje­cu, jer sma­tra da je taj pr­vi su­sret sa li­je­pom knji­žev­no­šću upra­vo u nji­ho­vim ru­ka­ma. VI.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"