Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ubijen u sačekuši nadomak policijske stanice * Nama je meta samo DPS * Za mjesec blokirane tri opštine * Nijesu se ni okrenuli na mene * Sportom do zdravijeg života * Ubijen u sačekuši nadomak policijske stanice * Bombarderi poslati u patrole
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Sadrija Murić, penzioner:
U rožajskom Birou rada platili su mi da uništim dokumentaciju, zbog čega sada majke iz Rožaja ne mogu da ostvare naknade po osnovu rođenja troje i više djece.

Vic Dana :)

Umro Staljin i u Rusiji proglase desetodnevnu žalost. Zove jedan Rus telefonom Centralni Komitet da pita da li je dozvoljen seks u danima žalosti?
Odgovaraju mu da jeste dozvoljen, ali samo sa svojom ženom.
Na pitanje, zašto samo sa svojom ženom, odovorili su mu: „Da tuga bude veća”!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika NEKADAŠNJI AKTIVISTA VLADAJUĆE PARTIJE IZ BIJELOG POLJA BOGOLJUB TOMOVIĆ PRISTUPIO DNP-U
Priznao da je kupovao glasove za DPS
Tomović u štabu bjelopoljskog DNP-a Priznao da je kupovao glasove za DPS
Du­go­go­di­šnji ak­ti­vi­sta De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta iz Bi­je­log Po­lja Bo­go­ljub To­mo­vić pri­stu­pio je De­mo­krat­skoj na­rod­noj par­ti­ji, kon­sti­tu­en­tu De­mo­krat­skog fron­ta. Ka­ko je sa­op­šte­no, u raz­go­vo­ru sa pred­sjed­ni­kom OO DNP Bi­je­lo Po­lje Sve­ti­sla­vom Pe­ri­ši­ćem To­mo­vić je is­ta­kao da je bio du­go­go­di­šnji ak­ti­vi­sta DPS-a za Mje­snu za­jed­ni­cu Ra­so­vo, te da je uče­stvo­vao u ra­znim pred­iz­bor­nim ma­hi­na­ci­ja­ma za ra­čun vla­da­ju­će par­ti­je.
– Sti­dim se što sam bio dio uigra­ne eki­pe DPS-a ko­ja je uče­stvo­va­la u ak­tiv­no­sti­ma ku­po­vi­ne gla­so­va. Jav­no pri­zna­jem da sam kao ak­ti­vi­sta DPS-a po na­lo­gu funk­ci­o­ne­ra ove par­ti­je iz Bi­je­log Po­lja po­ten­ci­jal­nim gla­sa­či­ma DPS-a od ko­jih smo tra­ži­li da nas po­dr­že da­vao „ma­te­ri­jal­nu po­moć”.
Sve sam ra­dio po di­rek­ti­vi ne­ko­li­ko lju­di iz Ra­so­va či­ja ću ime­na na­red­nih da­na sa­op­šti­ti i na taj na­čin ih sta­vi­ti „na stub sra­ma”, mje­sto ko­je im i do­li­ku­je – na­veo je To­mo­vić.
Do­dao je da je spre­man da sve što je za vla­da­ju­ću par­ti­ju ra­dio jav­no obje­lo­da­ni i u in­ter­vjuu za ne­ku od cr­no­gor­skih te­le­vi­zi­ja i da po­ja­sni do de­ta­lja, a na ras­po­la­ga­nju je i nad­le­žnim dr­žav­nim or­ga­ni­ma.
– Sma­tram da se sve­mu ovo­me u če­mu sam i ja uče­stvo­vao ko­nač­no tre­ba sta­ti na put i da je sa­zre­lo vri­je­me da ova od­na­ro­đe­na vlast, ko­ja je ogre­zla u ko­rup­ci­ji i or­ga­ni­zo­va­nom kri­mi­na­lu ko­nač­no ode u po­li­tič­ku isto­ri­ju – pod­vu­kao je biv­ši ak­ti­vi­sta DPS-a.
Za­klju­čio je da ga je u od­lu­ci da po­li­tič­ko dje­lo­va­nje na­sta­vi u De­mo­krat­skoj na­rod­noj par­ti­ji opre­di­je­li­la iskre­na an­ti­re­žim­ska bor­ba nje­nog li­de­ra Mi­la­na Kne­že­vi­ća i kva­li­te­tan rad mla­dih lju­di ko­ji pred­vo­de tu stran­ku u Bi­je­lom Po­lju.V.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"