Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Krapović dvije godine na čelu Opštine * Ko ne dolazi na sjednice ostaje bez plate * Bodrio Zvezdu u „Pioniru” * Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Habanera iz Atine donijela pehare * Komanskom mostu 5.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, izvršna direktorica CGO:
Država neprimjereno utiče na medijsko tržište i direktno finansijski podržava jedne, a diskriminiše druge medije.

Vic Dana :)

Doktore, treba mi potvrda da nisam sposoban za rad.- Aha. A šta vam fali?- Pa ta potvrda!


- Kako živiš? - pita prijatelj prijatelja.
- Luksuzno!
- Kako to?
- Pa jedem luk i lijem suze!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ZAVRŠENA EKSPERTSKA MISIJA EVROPSKE KOMISIJE Procjenjivali napredak
Iz­vje­šta­ji s te­re­na naj­re­le­vant­ni­ji su po­ka­za­telj ostva­re­nog re­zul­ta­ta, a pre­po­ru­ke eks­per­ta do­pri­ni­je­će da­ljoj nad­grad­nji cr­no­gor­skog si­ste­ma u smje­ru is­pu­nje­nja pri­vre­me­nih mje­ri­la u po­gla­vlju 23, po­ru­če­no je iz Mi­ni­star­stva evrop­skih po­slo­va.
Ka­ko je ob­ja­šnje­no, u Pod­go­ri­ci je ju­če odr­žan za­vr­šni sa­sta­nak eks­pert­ske mi­si­je Evrop­ske ko­mi­si­je o in­te­gra­ci­ji Ro­ma. Eks­pert­ska mi­si­ja, ko­ju je pred­vo­dio špan­ski eks­pert, u Cr­noj Go­ri je ra­di­la od 19. do 23. de­cem­bra u ci­lju pro­cje­ne na­pret­ka na po­lju in­te­gra­ci­je Ro­ma u Cr­noj Go­ri u od­no­su na iz­vje­štaj o na­pret­ku Cr­ne Go­re iz no­vem­bra 2016. go­di­ne.
Ob­ja­šnje­no je da su to­kom po­sje­te Cr­noj Go­ri odr­ža­ni sa­stan­ci s pred­stav­ni­ci­ma Mi­ni­star­stva prav­de, Mi­ni­star­stva za ljud­ska i ma­njin­ska pra­va, Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va, Za­štit­ni­ka ljud­skih pra­va i slo­bo­da, Mi­ni­star­stva pro­svje­te, Za­vo­da za škol­stvo, Mi­ni­star­stva ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja, Skup­šti­ne, Mi­ni­star­stva tu­ri­zma i odr­ži­vog raz­vo­ja i Mi­ni­star­stva fi­nan­si­ja.
Za­tva­ra­ju­ći mi­si­ju, ge­ne­ral­ni di­rek­tor za evrop­ske po­slo­ve Mi­o­drag Ra­do­vić re­kao je da oče­ku­je da će na­la­zi mi­si­je bi­ti smjer­ni­ce cr­no­gor­skoj stra­ni za iden­ti­fi­ko­va­nje po­lja u ko­ji­ma je po­treb­no da­lje una­pre­đe­nje, a od­no­se se na ovu oblast.
Pred­stav­ni­ca De­le­ga­ci­je Evrop­ske uni­je u Cr­noj Go­ri Bar­ba­ra Ro­tov­nik sa­op­šti­la je da je mi­si­ja bi­la od­lič­na pri­li­ka za ne­za­vi­sne struč­nja­ke da do­bi­ju de­ta­ljan uvid u si­tu­a­ci­ju na te­re­nu.
– Ro­tov­nik je ka­za­la je da će ova mi­si­ja omo­gu­ći­ti eks­per­ti­ma da pru­že da­lje smjer­ni­ce i pre­po­ru­ke part­ne­ri­ma u Cr­noj Go­ri u po­gle­du ot­kla­nja­nja ne­do­sta­ta­ka i pri­bli­ža­va­nja Cr­ne Go­re član­stvu u Evrop­skoj uni­ji. Pred­stav­ni­ci EU za­hva­li­li su part­ne­ri­ma u Cr­noj Go­ri na od­lič­noj sa­rad­nji i uspje­šno oba­vlje­noj mi­si­ji – tvr­di se u sa­op­šte­nju. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"