Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika PREDSTAVNICI DEMOKRATSKE CRNE GORE POSJETILI CRMNICU Uručili nove članske karte
<br />
Li­der De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re Alek­sa Be­čić, ge­ne­ral­ni se­kre­tar stran­ke Bo­ris Bog­da­no­vić i po­sla­nik De­mo­kra­ta Va­len­ti­na Mi­nić po­sje­ti­li su pod­ruč­je Crm­ni­ce, gdje su uru­či­li ve­li­ki broj član­skih ka­ra­ta čla­no­vi­ma ove par­ti­je. Ka­ko je sa­op­šte­no, pred­stav­ni­ci De­mo­kra­ta bi­li su u Vir­pa­za­ru, Za­be­si­ma, Bo­lje­vi­ći­ma, Li­mlja­ni­ma i Glu­hom do­lu, gdje su, ka­ko se na­gla­ša­va, sr­dač­no do­če­ka­ni od mno­go­broj­nih mje­šta­na.
– Oči­to je da sta­nov­ni­štvo ovog kra­ja ci­je­ni is­traj­nost De­mo­kra­ta u na­mje­ri da se ne vra­te u par­la­ment do tre­nut­ka is­pu­nje­nja sva če­ti­ri uslo­va ko­ja su pred vlast po prin­ci­pu „uzmi ili osta­vi“ po­sta­vlje­na u pret­hod­nom pe­ri­o­du i što se ne­će za­do­vo­lji­ti par­ci­jal­nim rje­še­nji­ma ni ustup­ci­ma Đu­ka­no­vi­ća, Mar­ko­vi­ća i Ma­ro­vi­ća, na ko­je bi mo­žda i bi­li sprem­ni. Me­đu­tim, De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra ni­je sprem­na za šmin­ka­nje ne­le­gi­tim­nog par­la­men­ta, ni­ti za fin­gi­ra­nje de­mo­kra­ti­je – tvr­di se u sa­op­šte­nju.
Sta­nov­ni­štvo Crm­ni­ce, ka­ko je na­ve­de­no, ra­zu­mi­je raz­lo­ge boj­ko­ta i no­vim učla­nje­nji­ma po­ka­zu­je da i odo­bra­va, ka­ko boj­kot, ta­ko i či­nje­ni­cu da De­mo­kra­te ni za vri­je­me boj­ko­ta ne sje­de skr­šte­nih ru­ku već ra­de isto ono što je re­zul­ti­ra­lo do­sa­da­šnjom po­dr­škom i ne­za­u­sta­vlji­vim tren­dom ra­sta.
– Po­sje­ću­ju sva­ki ku­tak Cr­ne Go­re, raz­go­va­ra­ju sa gra­đa­ni­ma u ci­lju pro­na­la­že­nja što efi­ka­sni­jeg mo­de­la za iz­la­zak iz po­li­tič­ke, mo­ral­ne, so­ci­jal­ne, eko­nom­ske i sva­ke dru­ge kri­ze ko­ja se u Cr­noj Go­ri za­pa­ti­la ot­ka­da je na vla­sti De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta – is­tak­nu­to je u sa­op­šte­nju.
Ka­ko se is­ti­če, da kri­za ni­je sa­mo op­šta ka­te­go­ri­ja po­tvr­đu­ju i ne­do­sta­ci u ko­je se je mo­gu­će uvje­ri­ti i go­lim okom na mi­kro­pla­nu i u sa­moj Crm­ni­ci.
– Lju­di za­po­sle­ni u obla­sti tu­ri­zma raz­o­ča­ra­ni su krat­kim tra­ja­njem se­zo­ne, Crm­ni­ca ras­po­la­že ve­li­kim ka­pa­ci­te­ti­ma, ali ne zna šta će sa nji­ma, jer čak ni ho­tel ko­ji se na­la­zi sve­ga 20 ki­lo­me­ta­ra od aero­dro­ma ne ra­di to­kom ci­je­le go­di­ne – na­vo­di se, iz­me­đu osta­log, u sa­op­šte­nju De­mo­kra­ta.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"