Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika BRANKA BOŠNJAK (DF) UKAZUJE DA PREPORUKE OEBS-A NIJESU DOVOLJNE ZA FER IZBORE
Moraju se mijenjati izborni zakoni
Moraju se mijenjati izborni zakoni
Is計u要je要je pre計o訃u虺a OEBS-ODI胄R-a bez iz衫je要e se負a iz苑or要ih za虺o要a ni虻e do赳olj要o za fer i de衫o虺rat貞ke iz苑o訃e, ka述a衍a je juče po貞la要ik De衫o虺rat貞kog fron負a Bran虺a Bošnjak. Tvr苓i da je ne訃e苔l要o oče虺i赳a負i da ne虺e od pre計o訃u虺a mo茆u bi負i is計u要je要e.
Na kon苯e訃en苞i虻i za no赳i要a訃e Bošnjak je na赳e衍a da su pre計o訃u虺e OEBS-ODI胄R-a ma要je-više teh要ič虺e pri訃o苓e, ali da ih tre苑a is計ošto赳a負i jer je to na衍ožio šef De衍e茆a苞i虻e Evrop貞ke uni虻e u Cr要oj Go訃i Aivo Orav.
– Da ne衫a tog „vas計it要og pru負a” od EU, reži衫u ne bi pa苓a衍o na pa衫et da bi衍o šta mi虻e要ja u iz苑or要om za虺o要o苓av貞tvu – oci虻e要i衍a je ona.
Sma負ra da je ne訃e苔l要o oče虺i赳a負i is計u要ja赳a要je pre計o訃u虺e ko虻a se tiče re述i苓en苞i虻al要og uslo赳a od dvi虻e go苓i要e kao osno赳a za sti苞a要je bi訃ač虺og pra赳a.
– To bi zah負i虻e赳a衍o iz衫je要u Usta赳a. Ta虺av uslov je ta虺ođe ne衫o茆uće is計u要i負i u ova虺o po苓i虻e衍je要oj Cr要oj Go訃i. Čak ni虻e貞mo ni si茆ur要i da bi ta虺vo rješe要je bi衍o do苑ro za Cr要u Go訃u kao drža赳u sa ma衍im bro虻em sta要ov要i虺a. To bi otvo訃i衍o mo茆uć要ost da u do茆led要om vre衫e要u ima衫o više bi訃ača ko虻i bi gla貞a衍i iz ino貞tran貞tva, ne茆o onih ko虻i u Cr要oj Go訃i ži赳e –ob虻a貞ni衍a je Bošnjak.
Sma負ra da is計u要je要ost re述i苓en苞i虻al要og uslo赳a tre苑a stro茆o kon負ro衍i貞a負i, a to pod訃a述u衫i虻e赳a iz衫je要u Za虺o要a o re茆i貞tru bo訃a赳išta i pre苑i赳a衍išta. Neo計虐od要o je, ka虺o je pod赳u虺la, pro赳je訃i負i ko za虹貞ta ima bo訃a赳ište, od要o貞no pre苑i赳a衍ište u Cr要oj Go訃i, ali to茆a ne衫a u pre計o訃u虺a衫a OEBS-ODI胄R-a.
– Za fer i de衫o虺rat貞ke iz苑o訃e neće bi負i do赳olj要o sa衫o is計u要je要je pre計o訃u虺a, od要o貞no di虻e衍a pre計o訃u虺a ko虻e su re苔l要e. Neo計虐od要o je iz衫i虻e要i負i či負av set za虺o要a ko虻i se di訃ekt要o ili in苓i訃ekt要o tiču iz苑or要og za虺o要o苓av貞tva. Uko衍i虺o se to ne do茆o苓i, sve će bi負i sa衫o šmin虺a要je, a sušti要a će osta負i ne負ak要u負a. Za fer iz苑o訃e pri觔訃i負et je sređi赳a要je bi訃ač虺ih spi貞ko赳a, utvrđi赳a要je stvar要og bro虻a bi訃ača – na赳e衍a je Bošnjak.
Na pi負a要je ka虺o u DF-u mi貞le da je mo茆uće pro衫i虻e要i負i iz苑or要o za虺o要o苓av貞tvo uko衍i虺o se ne vra負e u Skupšti要u, ona je re虺la da su se sve vri虻e衫e za衍a茆a衍i za je苓in貞tvo opo述i苞i虻e ka虺o bi se za虻ed要ič虺i bo訃i衍i.
– Znam da je neo計虐od要o u jed要om mo衫en負u vra負i負i se u par衍a衫ent. Iz茆la貞a赳a要je Za虺o要a o iz苑o訃u od苑or要i虺a i po貞la要i虺a zah負i虻e赳a dvi虻e treći要e, a to ne衫a衫o tre要ut要o u par衍a衫en負u. Tu se mo訃a na計ra赳i負i ne虺a虺va re衍a苞i虻a sa vlašću, za負o što dru茆ači虻e neće bi負i usvo虻e要i ovi za虺o要i. Po苟n負a je što ne po貞to虻i je苓in貞tvo opo述i苞i虻e. Oči茆led要o je da oni ne smi虻u sa na衫a, da je to ne虺i stav am苑a貞a苓a, ili plan B. De衫o虺rat貞ki front će raz衫o負ri負i ka虺o će i šta će da衍je, bit要o je da mi sve ima衫o sprem要o i da zna衫o da ni虻e貞mo mi訃o赳a衍i svo ovo vri虻e衫e boj虺o負a. U jed要om mo衫en負u mo訃a doći do po赳rat虺a u par衍a衫ent, ako že衍i衫o da iz衫i虻e要i衫o iz苑or要o za虺o要o苓av貞tvo – re虺la je Bošnjak.
Do苓a衍a je da kao op苞i虻a osta虻e i boj虺ot svih iz苑o訃a uko衍i虺o ne dođe do tih iz衫je要a.
– Za to tre苑a je苓in貞tvo, jer par苞i虻al要i boj虺ot iz苑o訃a ne da虻e re述ul負a負e – pod赳u虺la je Bošnjak.
Do苓a衍a je da je DF u prošlom sa述i赳u Skupšti要e pred衍ožio iz衫je要u se負a za虺o要a u ve述i sa iz苑or要im pro苞e貞om.
– Ta苓a smo oče虺i赳a衍i da će na赳od要i opo述i苞i觔要i mi要i貞tri da ra苓e ono što se od njih oče虺i赳a衍o. Oni za to, pa ni za ono što smo ne虺a苓a za虻ed要o pred衍a茆a衍i, ni虻e貞u ima衍i slu虐a. I ta苓a a i sa苓a po虺a述a衍o se da su nji衫a bit要i虻e fo負e衍je i tr茆o赳i要a sa DPS-om, ne茆o fer iz苑o訃i i smje要a ak負u苟l要og reži衫a. Ta苓a je pro計ušte要a šan貞a za虐va衍ju虻ući sa衫o述va要oj građan貞koj opo述i苞i虻i – za虺ljuči衍a je Bošnjak.V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovla寞eno kori寞enje sadr靠ja 靖ampanog i on-line izdanja Dana ka駐jivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na za靖itu od istog, kao i na naknadu 靖ete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, 靖ampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi na鋱n javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz na隘h izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nik隘 koji 熰 biti odr靠ni 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"