Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika FLEŠ
Raz­vi­ja­ti pro­jek­te
Po­vo­dom ob­ja­ve pr­vog po­zi­va za do­sta­vlja­nje pred­lo­ga pro­je­ka­ta In­stru­men­ta za po­dr­šku raz­vo­ja pro­je­ka­ta, ko­ji se spro­vo­di u okvi­ru Du­nav­skog tran­sna­ci­o­nal­nog pro­gra­ma, Mi­ni­star­stvo evrop­skih po­slo­va u po­ne­dje­ljak or­ga­ni­zu­je In­fo-dan. Ka­ko je na­ja­vlje­no, to­kom In­fo-da­na jav­no­sti i po­ten­ci­jal­nim ko­ri­sni­ci­ma bi­će pred­sta­vlje­ni te­mat­ski ci­lje­vi i pri­o­ri­te­ti, kao i pra­vi­la za pod­no­še­nje pred­lo­ga pro­je­ka­ta u okvi­ru ovog po­zi­va.
– In­stru­ment za po­dr­šku raz­vo­ja pro­je­ka­ta je us­po­sta­vljen ka­ko bi se pod­sta­kao raz­voj za­htjev­nih, stra­te­ških pro­je­ka­ta tran­sna­ci­o­nal­nog ka­rak­te­ra, ko­ji do­pri­no­se ostva­re­nju ci­lje­va Stra­te­gi­je Evrop­ske uni­je za Du­nav­ski re­gi­on (EUS­DR). Pu­tem ovog in­stru­men­ta obez­bi­je­di­će se sred­stva za osmi­šlja­va­nje i pri­pre­mu pro­je­ka­ta po­dob­nih za fi­nan­si­ra­nje od stra­ne Evrop­ske uni­je i iz dru­gih fi­nan­sij­skih iz­vo­ra – na­vo­di se u sa­op­šte­nju. M.V.

Pri­mi­je­ni­ti pre­po­ru­ke
Pred­sjed­nik Skup­šti­ne Cr­ne Go­re Ivan Bra­jo­vić raz­go­va­rao je sa fran­cu­skom se­na­tor­kom Elen Kon­vej Mu­re ko­ju je upo­znao sa tre­nut­nom po­li­tič­kom i eko­nom­skom si­tu­a­ci­jom u ze­mlji, kao i sa ostva­re­nim na­pret­kom na po­lju evrop­ske in­te­gra­ci­je. Pre­ma sa­op­šte­nju, Bra­jo­vić se po­seb­no osvr­nuo na pred­sto­je­ći rad rad­ne gru­pe ko­ja će raz­mo­tri­ti im­ple­men­ta­ci­ju pre­po­ru­ka iz ko­nač­nog iz­vje­šta­ja Po­sma­trač­ke mi­si­je OEBS/ODI­HR za pro­šle par­la­men­tar­ne iz­bo­re, u ci­lju do­dat­nog una­pre­đe­nja iz­bor­nog za­ko­no­dav­stva.
– Is­ti­ču­ći da si­stem pra­zne sto­li­ce ni­je si­stem ko­ji da­je re­zul­ta­te, se­na­tor­ka Kon­vej Mu­re je is­ka­za­la ne­ra­zu­mje­va­nje za ne­u­če­stvo­va­nje opo­zi­ci­je u ra­du Skup­šti­ne Cr­ne Go­re i nje­nih rad­nih ti­je­la, po­seb­no ima­ju­ći u vi­du da su svi iz­vje­šta­ji me­đu­na­rod­nih po­sma­tra­ča da­li po­zi­tiv­nu ocje­nu o iz­bo­ri­ma – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju. M.V.

Po­ziv za ime­no­va­nja
Mi­ni­star­stvo evrop­skih po­slo­va upu­ti­lo je jav­ni po­ziv ne­vla­di­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma za oda­bir tri pred­stav­ni­ka u Ope­ra­tiv­no ti­je­lo za spro­vo­đe­nje Stra­te­gi­je in­for­mi­sa­nja jav­no­sti o pri­stu­pa­nju Cr­ne Go­re EU za pe­ri­od 2014. do 2018.go­di­ne. Ka­ko je sa­op­šte­no, Mi­ni­star­stvo evrop­skih po­slo­va po­zi­va ne­vla­di­ne or­ga­ni­za­ci­je ko­je se ba­ve te­ma­ma iz obla­sti evrop­ske in­te­gra­ci­je. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"