Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Djecu saslušavali, novinaru „Dana” prijetili * Do posla preko knjižice DPS-a * Vlada se zadužuje još 300 miliona * Prijavila da su joj majku tukli u Domu * Stotine mrtvih, na hiljade povrijeđenih * Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni * Zaspala je Miona, a umrli smo mi…
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JOHANES HAN, EVROPSKI KOMESAR:
Evropska komisija posebnu pažnju posvećuje vladavini prava, posebno u zemljama kao što je Crna Gora, koja pregovara o pristupanju Evropskoj uniji.

Vic Dana :)

Dovela žena sina u policiju i kaže:
– Želim da moj sin bude policajac!
– A zašto gospođo?
– Pa, zato što je glup.
– Morate to dokazati!
Žena na to reče malome:
– Sine, idi vidi da li je mama napolju!
Dijete otrči vani, a policajac će na to:
– Pa, stvarno je glup, mogao je vidjeti kroz prozor!

Posle smrti, saobraćajac stigne kod Boga. Bog ga pita:
– Sine moj, reci ti meni jesi li činio dobra ljudima?
– Jesam, odgovara saobraćajac.
– A jesi li činio zla?
– Dešavalo se.
– E, pa kad je tako, evo, ispred tebe su dva puta. Jedan vodi u pakao, drugi u raj. Biraj kojim ćeš.
A, policajac će:
– Bože, a mogu li ja da ostanem ovdje na raskrsnici?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika PORUKA BUGARSKE, BUDUĆE PREDSJEDAVAJUĆE EU
Ubrzati integracije regiona
Ubrzati integracije regiona
Uklju­či­va­nje Za­pad­nog Bal­ka­na u Evrop­sku uni­ju i nje­go­vo po­ve­zi­va­nje s Uni­jom kroz iz­grad­nju sa­o­bra­ćaj­ne in­fra­struk­tu­re, obra­zo­va­nje i fi­nan­sij­sku po­dr­šku bi­će je­dan od če­ti­ri pri­o­ri­te­ta bu­gar­skog pred­sje­da­va­nja EU od ja­nu­a­ra 2018.go­di­ne. To je u in­ter­vjuu bri­sel­skom por­ta­lu „Po­li­ti­ko” ka­za­la bu­gar­ska mi­ni­star­ka Li­li­ja­na Pa­vlo­va, za­du­že­na za EU, is­ti­ču­ći da Bu­gar­ska že­li da bu­de i bal­kan­sko pred­sjed­ni­štvo jer ve­o­ma do­bro po­zna­je to pod­ruč­je.
– Mi ne­će­mo da­va­ti bi­lo ka­kva ne­stvar­na oče­ki­va­nja na­šim pri­ja­te­lji­ma na Za­pad­nom Bal­ka­nu, ali će­mo ih sta­vi­ti vi­so­ko na naš pro­gram dje­lo­va­nja. Tu ima­mo na umu po­ve­zi­va­nje že­lje­zni­com, pu­te­vi­ma, va­zdu­šnim sa­o­bra­ća­jem, u obra­zo­va­nju i fi­nan­si­ja­ma – na­ve­la je Pa­vlo­va.
Slu­žbe­na So­fi­ja, kao pred­sje­da­va­ju­ća EU, me­đu ključ­nim ci­lje­vi­ma ima i bu­duć­nost Evro­pe a po­seb­no mla­dih lju­di, kao i bez­bjed­nost, i to na­ro­či­to za­šti­tu spolj­nih gra­ni­ca i od­bram­be­nu struk­tu­ru Uni­je, kao i sna­že­nje di­gi­tal­nog je­din­stve­nog tr­ži­šta.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"