Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-06 SRĐAN DARMANOVIĆ O GRANICI S KOSOVOM Demarkacija je završena priča
Mi­ni­star vanj­skih po­slo­va Sr­đan Dar­ma­no­vić re­kao je da je za zva­nič­nu Pod­go­ri­cu za­vr­še­na pri­ča o raz­gra­ni­če­nju sa Ko­so­vom (pod re­zo­lu­ci­jom UN 1244), iako je ko­mi­si­ja Vla­de Ko­so­va oci­je­ni­la da spo­ra­zum dvi­ju ze­ma­lja iz 2015.go­di­ne ni­je pra­vi­čan.
– Pi­ta­nje de­ma­r­ka­ci­je je sa­da pro­blem Ko­so­va. Skup­šti­na Cr­ne Go­re ni­ka­da ni­je po­ni­šti­la me­đu­na­rod­ni spo­ra­zum, i to se ne­će de­si­ti ni ovom pri­li­kom – ka­zao je Dar­ma­no­vić agen­ci­ji „No­va”, is­ti­ču­ći da se uzda u de­mo­krat­sku sna­gu ko­sov­skih in­sti­tu­ci­ja.
Vla­da Ko­so­va usvo­ji­la je iz­vje­štaj ko­mi­si­je u ko­jem se na­vo­di da je spo­ra­zu­mom o de­mar­ka­ci­ji dio te­ri­to­ri­je Ko­so­va do­di­je­ljen Cr­noj Go­ri. Pred­sjed­nik ko­mi­si­je Špej­tim Bu­li­ći ka­zao je da iz­vje­štaj pret­hod­ne ko­mi­si­je ni­je u sa­gla­sno­sti sa gra­nič­nom li­ni­jom ko­ju su ima­le Cr­na Go­ra i ra­ni­ja auto­nom­na po­kra­ji­na Ko­so­vo. M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"