Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-06 MARKO MILAČIĆ OBJAVIO PRVI PROMOTIVNI VIDEO-SPOT
Nova era opozicione politike
Milačić Nova era opozicione politike
-Čel­nik po­li­tič­ke or­ga­ni­za­ci­je Ot­por bez­na­đu Mar­ko Mi­la­čić ob­ja­vio je ju­če svoj pr­vi pro­mo­tivn vi­deo-spot. Ka­ko je „Dan” već pi­sao, Mi­la­čić je po­čeo sa pri­pre­ma­ma za for­mi­ra­nje no­ve po­li­tič­ke stran­ke.
Iz po­li­tič­ke or­ga­ni­za­ci­je Ot­por bez­na­đu sa­op­šte­no je da je Mi­la­či­ćev spot po­če­tak no­ve ere opo­zi­ci­o­ne po­li­ti­ke.
– Ovaj spot, za­mi­šljen kao u pr­vi u ni­zu, na­ja­vlju­je po­če­tak no­ve ere opo­zi­ci­o­ne po­li­ti­ke – po­li­ti­ke mo­der­nog pa­tri­o­ti­zma, ko­ja će in­si­sti­ra­ti na ob­no­vi vri­jed­no­sti ko­je su kra­si­le pra­vu Cr­nu Go­ru. Duh pre­da­ka za 21. vi­jek – hra­bro, mo­der­no, pa­tri­ot­ski – pi­še u sa­op­šte­nju.
Ka­ko su is­ta­kli, fo­kus će bi­ti na ozdra­vlje­nju i ob­no­vi tra­di­ci­o­nal­no do­brih ve­za sa Ru­si­jom i Sr­bi­jom, uz po­šten od­nos sa Za­pa­dom.
– Po­seb­nu di­men­zi­ju te po­li­ti­ke, po­red sve­o­bu­hvat­nog dru­štve­no-po­li­tič­kog i eko­nom­skog opo­rav­ka Cr­ne Go­re, či­ni­će rad na ozdra­vlje­nju i ob­no­vi tra­di­ci­o­nal­no do­brih ve­za sa Ru­si­jom i Sr­bi­jom, ali i po­šten od­nos sa Za­pa­dom – pi­še u sa­op­šte­nju.
M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"