Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-06 PREDSJEDNIK DRŽAVE ZA 4.FEBRUAR ZAKAZAO GLASANJE U ULCINJU I BERANAMA Šćekić: Filip postupio nekorektno
Cr要o茆or貞ki pred貞jed要ik Fi衍ip Vu虻a要o赳ić ras計i貞ao je za 4.fe苑ru苔r 2018. go苓i要e lo虺al要e iz苑o訃e u Ul苞i要ju i Be訃a要a衫a.
Pred貞jed要ik opšti要e Be訃a要e Dra茆o貞lav Šće虺ić oci虻e要io je juče kao kraj要je ne虺o訃ekt要o to što pred貞jed要ik Cr要e Go訃e Fi衍ip Vu虻a要o赳ić pri虻e od衍u虺e o ras計i貞i赳a要ju lo虺al要ih iz苑o訃a za 4. fe苑ru苔r ni虻e kon負ak負i訃ao sa lo虺al要im ru虺o赳od貞tvom.
– Bi衍o je ko訃ekt要o da ne虺o iz Vu虻a要o赳iće赳og ka苑i要e負a ra苓i even負u苔l要ih kon貞ul負a苞i虻a kon負ak負i訃a sa čel要i苞i衫a lo虺al要e vla貞ti pri虻e ne茆o što se pred貞jed要ik Cr要e Go訃e od衍učio da ras計iše lo虺al要e iz苑o訃e. Pro貞to smo iz要e要ađe要i da je iz觔貞ta衍a ta虺va vr貞ta ko衫u要i虺a苞i虻e jer je to bio ele衫en負ar要i red – na茆la貞io je Šće虺ić.
On je kao no貞i衍ac li貞te ko苔衍i苞i虻e „Zdra赳o Be訃a要e” na prošlim lo虺al要im iz苑o訃i衫a is負a虺o da, bez ob述i訃a na po衫e要u負e okol要o貞ti, sna茆e ko虻e je do sa苓a pred赳o苓io sprem要o doče虺u虻u iz苑or要u utak衫i苞u.
– Od衍u虺a o ras計i貞i赳a要ju iz苑o訃a ni虻e nas za負e虺la ne貞prem要e, iako je ne虺o možda mi貞lio da nas uhva負i na pre計ad. Tim pri虻e jer smo da要as još jači ne茆o pri虻e če負i訃i go苓i要e ka苓a smo po訃a述i衍i DPS, a to je ga訃ant za po要ov要u po苑je苓u. Tu jači要i smo ste虺li za虐va衍ju虻ući pre苓a要om ra苓u na stva訃a要ju što bo衍jih uslo赳a za ži赳ot svih građa要a i za za赴貞ta赳lja要je ko訃up苞i虻e u lo虺al要oj upra赳i – is負a虺ao je Šće虺ić.
On je uvje訃en da će ko苔衍i苞i虻a Zdra赳o Be訃a要e, sa貞ta赳lje要a od SNP-a i De衫o虺rat貞kog fron負a, i na pred貞to虻ećim iz苑o訃i衫a na貞tu計i負i sa za虻ed要ič虺om li貞tom.
– Na訃av要o da će bi負i pre茆o赳o訃a i raz茆o赳o訃a ko虻i vo苓e ka ob虻e苓i要ja赳a要ju svih po衍i負ič虺ih su苑je虺a負a ko虻i se na衍a述e na fo要u po衍i負i虺e ko虻u je do sad većin貞ki spro赳o苓i衍a ko苔衍i苞i虻a „Zdra赳o Be訃a要e”. Tu po貞to虻i do苑ra vo衍ja da SNP po要o赳o na貞tu計i u ko苔衍i苞i虻i sa De衫o虺rat貞kim fron負om. No, ipak, te stva訃i će se de負alj要o de苯i要i貞a負i u na訃ed要om pe訃i觔苓u i one ne za赳i貞e is虺ljuči赳o od SNP-a, ne茆o i od sta赳a dru茆ih po衍i負ič虺ih či要i衍a苞a – ka述ao je Šće虺ić.
Iz OO DPS-a juče su sa觔pšti衍i da će ta par負i虻a ostva訃i負i ap貞o衍ut要u po苑je苓i na pred貞to虻ećim lo虺al要im iz苑o訃i衫a.
– Da će衫o ubje苓lji赳o po苑i虻e苓i負i sva虺o苓nev要o nas uvje訃a赳a虻u i građa要i Be訃a要a, ali i ka負a貞tro苯al要o loše funk苞i觔要i貞a要je ak負u苟l要e be訃an貞ke vla貞ti, ko苔衍i苞i虻e „Zdra赳o Be訃a要e“, ko虻a ni虻e re苔衍i述o赳a衍a ni虻e苓an bi負an pro虻e虺at za po苑oljša要je ži赳ot要og stan苓ar苓a građa要a, osim par負ij貞kog za計ošlja赳a要ja. Vlast su za計oče衍i u v.d. sta要ju i u ta虺vom sta要ju i za赳rša赳a虻u svo虻u vla苓a赳i要u – na赳e衍i su iz be訃an貞kog DPS-a, do苓a虻ući da ko苔衍i苞i虻a „Zdra赳o Be訃a要e” ni虻e bi衍a sprem要a da usvo虻i važne od衍u虺e kao što je bu苓žet Opšti要e za na訃ed要u go苓i要u.
D.J.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"