Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-06 ODGOVOR DEMOKRATA NA OPTUŽBE DPS-A Ne može se od minusa praviti plus
Iz De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re su od­go­vo­ri­li na op­tu­žbe DPS-a.
– Go­spo­do iz flo­ma­ster or­ga­ni­za­ci­je DPS, da vas ne bo­li str­mo­gla­vi pad rej­tin­ga, ne bi­ste vi ni re­a­go­va­li ni­ti po­ku­ša­va­li od mi­nu­sa pra­vi­ti plus. Da vam De­mo­kra­te ni­su po­mr­si­le ra­ču­ne i da ni­je­ste svje­sni po­li­tič­kog po­to­pa ko­ji vam sli­je­di, ne bi­ste se­ri­jom sa­op­šte­nja prav­da­li gu­bit­ke ko­ji su vi­dlji­vi sva­kom gra­đa­ni­nu Cr­ne Go­re. Ono što ste si­lom po­sti­gli u va­šim ne­ka­da­šnjim upo­ri­šti­ma, ni­je ni­ka­kva po­bje­da, već po­sled­nji tr­zaj. Ka­da ste is­to­plje­ni u mje­sti­ma gdje ste ne­ka­da bi­li naj­ja­či, i sa­mi zna­te šta vam tek sli­je­di u dru­gim gra­do­vi­ma, pa otu­da pro­go­va­ra strah – sa­op­šti­le su De­mo­kra­te.
Ka­ko su do­da­li, ka­da se su­no­vrat DPS-a pre­tvo­ri u broj­ke, to iz­gle­da ta­ko da su u Tu­zi­ma pa­li za 764 gla­sa, a u Bu­dvi za 1.377 gla­so­va.
–U Her­ceg No­vom su ima­li 900 gla­so­va ma­nje, a u Ko­to­ru 1.000 gla­so­va ma­nje. Na Ce­ti­nju ste osla­bi­li za ci­je­la tri man­da­ta. Bo­li vas to što ste od po­ja­ve De­mo­kra­ta u se­dam gra­do­va osla­blje­ni za 4.816 gla­so­va. Bo­li vas što već sa­da zna­te ko­li­ko smo vas osla­bi­li u Pod­go­ri­ci, Plje­vlji­ma, Ba­ru i dru­gim gra­do­vi­ma. Strah vas je ka­da vi­di­te na sto­lu va­še pro­cje­ne ko­je sa­dr­že sve sa­me mi­nu­se i stre­li­ce na­do­lje. A ko­li­ko će­mo vas tek is­to­pi­ti na iz­bo­ri­ma ko­ji pred­sto­je uvje­ri­će­te se za ne­ko­li­ko mje­se­ci. Mo­že­mo vam sa­mo re­ći to­li­ko da će to bi­ti vaš iz­vje­stan po­li­tič­ki kraj – po­ru­či­le su De­mo­kra­te DPS-u. M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"