Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogre¹nim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika KREMLJ NEGIRAO TVRDNJE AMERIČKIH DEMOKRATA Rusija se ne miješa u pitanja Crne Gore
Zva­nič­ni Kremlj sa­op­štio je da je neo­sno­van no­vi iz­ve­štaj de­mo­kra­ta u Se­na­tu, gor­njem do­mu ame­rič­kog par­la­men­ta, u ko­jem se go­vo­ri o ši­re­nju ru­skog mi­je­ša­nja u SAD i Evro­pi, uklju­ču­ju­ći i Cr­nu Go­ru.
Dmi­trij Pe­skov, port­pa­rol ru­skog pred­sjed­ni­ka Vla­di­mi­ra Pu­ti­na, re­kao je da su op­tu­žbe o na­vod­nom mi­je­ša­nju upu­će­ne Ru­si­ji ap­so­lut­no neo­sno­va­ne.
U grup­nom te­le­fon­skom raz­go­vo­ru s no­vi­na­ri­ma, Pe­skov je ju­če re­kao da pa­ra­no­id­ne bri­ge o na­vod­nom ru­skom mi­je­ša­nju ne sa­mo da šte­te bi­la­te­ral­nim od­no­si­ma, već i sa­mim Sje­di­nje­nim Ame­rič­kim Dr­ža­va­ma.
Iz­ve­štaj je ju­če ob­ja­vio naj­vi­še ran­gi­ra­ni de­mo­kra­ta u od­bo­ru Se­na­ta za spolj­ne po­slo­ve Ben Kar­din, ko­ji je re­kao da, dok ame­rič­ki pred­sjed­nik Do­nald Tramp na me­đu­na­rod­nom pla­nu ne ra­di ni­šta, ru­ski pred­sjed­nik Vla­di­mir Pu­tin na­sta­vlja da po­bolj­ša­va svoj asi­me­trič­ni ar­se­nal i tra­ži da­lje mo­guć­no­sti da ome­te vla­de i pod­ri­je po­dr­šku de­mo­krat­skim i me­đu­na­rod­nim in­sti­tu­ci­ja­ma ko­je su SAD i Evro­pa gra­di­le po­sled­njih 70 go­di­na.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"