Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogre¹nim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika FUNKCIONER DEMOKRATA DANILO MRVALJEVIĆ UKAZAO NA PROPUSTE VLASTI U PRESTONICI Švajcarska umjesto cetinjske zastave
Od­bor­nik De­mo­kra­ta u ce­tinj­skoj skup­šti­ni Da­ni­lo Mr­va­lje­vić uka­zao je ru­ko­vod­stvu pre­sto­ni­ce na skan­da­lo­zno kr­še­nje za­ko­na od stra­ne biv­šeg gra­do­na­čel­ni­ka Alek­san­d­ra Bog­da­no­vi­ća i Slu­žbe gra­do­na­čel­ni­ka ka­da je u pi­ta­nju upo­tre­ba i is­ti­ca­nje dr­žav­nih sim­bo­la i sim­bo­la pre­sto­ni­ce. On je uka­zao da su u gra­do­na­čel­ni­ko­vom ka­bi­ne­tu već tri go­di­ne is­tak­nu­te im­pro­vi­zo­va­ne za­sta­ve pre­sto­ni­ce i dr­ža­ve, što je ne­do­pu­sti­vo.
– Ra­zu­mi­jem da biv­ši gra­do­na­čel­nik, kao i ve­ći­na nje­go­vih par­tij­skih ko­le­ga, ne zna ka­ko iz­gle­da cr­no­gor­ska za­sta­va, ni­ti ih to mno­go in­te­re­su­je, jer se nji­hov pa­tri­o­ti­zam ogle­da pr­ven­stve­no kroz iz­gled va­lu­te, ali za­i­sta je ne­do­pu­sti­vo da u nje­go­vom ka­bi­ne­tu sto­ji im­pro­vi­zo­va­na za­sta­va Cr­ne Go­re. Ona ima ne­sra­zmjer­no mali grb na sre­di­ni i ne­ma zlat­nog ob­ru­ba – pre­do­čio je Mr­va­lje­vić u do­pi­su upu­će­nom ce­tinj­skom ru­ko­vod­stvu.
Funk­ci­o­ner De­mo­kra­ta je pod­sje­tio da je zlat­ni ob­rub pred­vi­đen za­ko­nom i is­ta­kao da je ne­vje­ro­vat­no da ce­tinj­ska vlast to ig­no­ri­še.
On je re­kao i da za­sta­va pre­sto­ni­ce ne­ma ob­ru­ba i kra­ko­va ko­ji se ši­re pre­ma vr­ho­vi­ma, pa sa­da prak­tič­no iz­gle­da kao za­sta­va Švaj­car­ske.
– Ta­kve za­sta­ve su skan­da­lo­zno is­tak­nu­te i to­kom pro­sla­ve Da­na osni­va­nja Pre­sto­ni­ce, či­me su pre­kr­še­ni i Ustav i Za­kon o dr­žav­nim sim­bo­li­ma. Uka­zu­jem na ne­za­ko­ni­to po­stu­pa­nje, pri­va­ti­za­ci­ju funk­ci­ja i na­sta­vak du­go­go­di­šnjeg sram­nog od­no­sa DPS vla­sti pre­ma Ce­ti­nju, isto­ri­ji, tra­di­ci­ji i kul­tu­ri ove ze­mlje –is­ta­kao je Mr­va­lje­vić.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"