Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogre¹nim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SAOPŠTENJE DEMOKRATSKE CRNE GORE Potvrđene liste u Ulcinju i Beranama
Op­štin­ske iz­bor­ne ko­mi­si­je Ul­ci­nja i Be­ra­na svo­jim rje­še­nji­ma utvr­di­le su i pro­gla­si­le iz­bor­ne li­ste „Alek­sa Be­čić – De­mo­kra­te – Po­bje­de, a ne po­dje­le“ za iz­bor od­bor­ni­ka u skup­šti­ne op­šti­na Ul­cinj i Be­ra­ne. Ka­ko je sa­op­šte­no iz De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re, ko­mi­si­je su u rje­še­nju is­ta­kle da su li­ste pod­ni­je­te u ro­ku i sa­sta­vlje­ne u potpu­no­sti u skla­du sa Za­ko­nom o iz­bo­ru od­bor­ni­ka i po­sla­ni­ka.
– Po­tvr­đi­va­njem li­sta De­mo­kra­ta gra­đan­ke i gra­đa­ni Be­ra­na i Ul­ci­nja do­bi­li su či­ste po­li­tič­ke po­nu­de, sa­sta­vlje­ne od no­vih li­ca, če­sti­tih, struč­nih i hra­brih lju­di bes­pre­kor­nih bi­o­gra­fi­ja. No­si­lac li­ste De­mo­kra­ta na pred­sto­je­ćim iz­bo­ri­ma u Be­ra­na­ma je pro­fe­sor Go­ran Fo­lić, ko­jem je, ka­ko je i sam iz­ja­vio, ve­li­ka čast i pri­vi­le­gi­ja da pred­vo­di li­stu De­mo­kra­ta u Be­ra­na­ma, ko­ju či­ne 30 od­sto že­na, pre­ko 42 od­sto mla­dih, i pre­ko 60 od­sto vi­so­ko­o­bra­zo­va­nih lju­di, stu­de­na­ta i ap­sol­ve­na­ta – pi­še u sa­op­šte­nju.
Ka­ko su da­lje na­ve­li, ono što je ku­ri­o­zi­tet i na šta su De­mo­kra­te na­ro­či­to po­no­sne je­ste či­nje­ni­ca da ni­je­dan od nji­ho­vih 35 od­bor­nič­kih kan­di­da­ta ni­ka­da ni­je bio ni na jed­noj od­bor­nič­koj li­sti.
– To nas u pot­pu­no­sti odva­ja od na­še po­li­tič­ke kon­ku­ren­ci­je jer ne­za­do­volj­nim gra­đa­ni­ma ne osta­vlja di­le­mu kod iz­bo­ra. Mla­dost, no­va sna­ga i ener­gi­ja, neo­p­hod­na da se do­đe do to­li­ko že­lje­nih kva­li­ta­tiv­nih pro­mje­na, pri­sut­na je i na iz­bor­noj li­sti De­mo­kra­ta u Ul­ci­nju, što se vi­di i po či­nje­ni­ci da je na nje­nom če­lu mlad čo­vjek, svr­še­ni vi­so­ko­ško­lac, ko­ji za­vr­ša­va spe­ci­ja­li­stič­ke stu­di­je Me­đu­na­rod­nih od­no­sa na FPN-u, Mi­loš Ko­pi­to­vić. Osim no­si­o­ca, na li­sti do­mi­ni­ra mla­da­lač­ka sna­ga, jer su mla­di lju­di na njoj za­stu­plje­ni sa oko 60 od­sto. Po­red to­ga, ono na šta smo po­seb­no po­no­sni je­ste pro­ce­nat že­na – oko 50 od­sto, što je do­kaz da su De­mo­kra­te na ovaj na­čin u Ul­ci­nju po­ka­za­le ko­li­ko va­žnom sma­tra­ju rav­no­prav­nost i u ovom smi­slu – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju.
De­mo­kra­te na­gla­ša­va­ju da ide­ja po­bje­da, a ne po­dje­la ne­ma al­ter­na­ti­vu. M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"