Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ZBOG LOMLJENJA REKLAMNOG PANOA GRAĐANSKOG POKRETA URA Pokrenut postupak protiv Nike
Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Ul­ci­nju po­kre­nu­lo je iz­vi­đaj pro­tiv slu­žbe­ni­ka Op­šti­ne Ul­cinj Mu­ha­me­ta Ni­ke, pre­ni­je­li su lo­kal­ni me­di­ji.
Mu­ha­met Ni­ka je mi­nu­log utor­ka is­pred zgra­de Op­šti­ne po­lo­mio pro­pa­gand­ni ma­te­ri­jal Gra­đan­skog po­kre­ta URA, či­ji su funk­ci­o­ne­ri i ak­ti­vi­sti ta­da pre­da­va­li li­stu za iz­bo­re ko­ji će u Ul­ci­nju bi­ti odr­ža­ni 4. fe­bru­a­ra.
Ni­ka je u tu­ži­la­štvu sa­slu­šan u svoj­stvu osum­nji­če­nog, a iz­ja­vu će da­ti i li­der po­kre­ta URA Dri­tan Aba­zo­vić.
Tu­ži­la­štvo je za­tra­ži­lo i da se iz­u­zmu snim­ci sa ka­me­ra na zgra­di Op­šti­ne Ul­cinj ka­ko bi se vi­dje­lo šta se do­go­di­lo.
Ni­ka je za TVCG ka­zao da on ni­je taj ko­jeg bi tre­ba­lo ka­zni­ti i sma­tra da je jav­nost ipak vi­dje­la jed­nu stra­nu pri­če. Ka­zao je da iz po­kre­ta URA ni­je­su na­ja­vi­li oku­plja­nje i da je pri­je pre­da­je li­ste nji­ho­ve re­kvi­zi­te sklo­nio ka­ko ne bi bi­lo ba­ri­ka­da na ula­zu u zgra­du Op­šti­ne. Oni su ih po­tom, ka­ko tvr­de, uz pri­jet­nje uze­li, što ga je kao slu­žbe­ni­ka Op­šti­ne iz­ne­na­di­lo. Ni­ka tvr­di da je po­sri­je­di po­li­tič­ki per­for­mans i na­ja­vlju­je tu­žbu pro­tiv funk­ci­o­ne­ra GP URA zbog na­ru­ša­va­nja jav­nog re­da i mi­ra i na­pa­da na slu­žbe­no li­ce.
– U oče­ki­va­nju nji­ho­vog fi­zič­kog na­pa­da i svje­stan da me sni­ma ka­me­ra, no­gom sam uda­rio u nji­hov tran­spa­rent pri­je ne­go što bi oni even­tu­al­no fi­zič­ki na­sr­nu­li na me­ne. Oni su na­kon to­ga po­če­li da apla­u­di­ra­ju, pa mi je bi­lo ja­sno da do nji­ho­vog fi­zič­kog na­pa­da ne­će do­ći i da se ra­di sa­mo o po­li­tič­kom per­for­man­su, pa sam se po­vu­kao – na­veo je Ni­ka.
S dru­ge stra­ne, iz­vr­šni dir­ke­tor po­kre­ta URA Zo­ran Mi­kić ka­zao je da je cje­lo­kup­na jav­nost ima­la pri­li­ku da vi­di da je Ni­ka, ni­čim ne­i­za­za­zvan, na­sr­nuo na nji­ho­ve kan­di­da­te za od­bor­ni­ke.
– Mi smo pri­ja­vi­li pre­da­ju iz­bor­ne li­ste op­štin­skoj ko­mi­si­ji. Do­šli smo da pre­da­mo li­stu a Ni­ka je na­pra­vio taj in­ci­dent. Osim to­ga, on je pot­pu­no ne­za­ko­ni­to kon­fi­sko­vao na­šu po­kret­nu imo­vi­nu – re­kao je Mi­kić. M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"