Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika JOŠ NIJE POTPISAN KOALICIONI SPORAZUM NA CETINJU SD čeka da DPS predloži kandidate
De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta (DPS) i So­ci­jal­de­mo­kra­te (SD) do­go­vo­ri­li su se kra­jem de­cem­bra da for­mi­ra­ju no­vu vlast na Ce­ti­nju, ali još ni­je­su sta­vi­li pot­pis na ko­a­li­ci­o­ni spo­ra­zum.
Ka­ko je ju­če pre­ni­je­la An­te­na M, če­ka se da DPS od­re­di kan­di­da­te za čel­ne funk­ci­je – gra­do­na­čel­ni­ka i pred­sjed­ni­ka lo­kal­nog par­la­men­ta, na­kon če­ga bi, pre­ma oče­ki­va­nji­ma So­ci­jal­de­mo­kra­ta, spo­ra­zum tre­ba­lo da bu­de pot­pi­san.
Pred­sjed­nik op­štin­skog od­bo­ra DPS-a Jo­van Mar­ti­no­vić iz­bje­gao je da no­vi­na­ri­ma ka­že šta se de­ša­va oko iz­bo­ra kan­di­da­ta za čel­ne funk­ci­je
Kra­jem de­cem­bra pro­šle go­di­ne odr­ža­na je kon­sti­tu­tiv­na sjed­ni­ca Skup­šti­ne Pre­sto­ni­ce, na ko­joj su ve­ri­fi­ko­va­ni man­da­ti od­bor­ni­ci­ma, na­kon če­ga je za­sje­da­nje pre­ki­nu­to. Da­ni­ma se spe­ku­li­sa­lo ko bi mo­gao bi­ti no­vi gra­do­na­čel­nik Ce­ti­nja na­kon što je Alek­san­dar Bog­da­no­vić ime­no­van za mi­ni­stra kul­tu­re.
U me­di­ji­ma su kao mo­gu­ći kan­di­da­ti po­mi­nja­ni Alek­san­dar Ka­šće­lan, Oskar Hu­ter, Bo­ri­slav Pr­lja, Bo­ri­slav Pra­vi­lo­vić, Ana Ni­ko­lić, Mi­loš Ra­žna­to­vić i Sre­ten Mr­va­lje­vić, a ču­lo se i to da će no­vi gra­do­na­čel­nik bi­ti iz­ne­na­đe­nje za sve, ali ime­na još ne­ma.
Je­dan od za­htje­va So­ci­jal­de­mo­kra­ta je bio da Bog­da­no­vić i nje­go­vi naj­bli­ži sa­rad­ni­ci vi­še ne bu­du na vo­de­ćim mje­sti­ma na Ce­ti­nju.
Na­kon no­vem­bar­skih lo­kal­nih iz­bo­ra, DPS u ce­tinj­skom par­la­men­tu ima 16 od­bor­ni­ka, a So­ci­jal­de­mo­kra­te dva, što im je do­volj­no da fo­mi­ra­ju no­vu par­la­men­tar­nu ve­ći­nu.M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"