Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pomagala da joj ubiju muža * Bez obrazloženja potrošili 695.000 eura * Direktorima iz DPS-a davali socijalu od po 500 eura * Ako ne bude dogovora, imaćemo svog kandidata * Idealan ambijent za stvaranje i pomjeranje granica * Pomagala da joj ubiju muža * Želimo Si Dens u Budvi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slavko Kalezić :
Nadam se da će ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Pjesmi evrovizije imati makar trećinu uspjeha koji sam ja ostvario nakon Eurosonga.

Vic Dana :)

Pita Ciganka Cigu šta znači riječ „situacija”.
- Pa „situacija” ti je kad dođeš kući s posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je i kada ti dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da miješaš batine sa situacijom.

Rasprava u romskoj kući između sina i oca:
– A bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaže…
– Šta ti je bre čale nismo baš tako loši, na nama svijet ostaje…
– Ma gdje niste bre, stvarno ste jadni bre ništa ne znate…
– Šta, pa mi smo pametniji od vas, aj reci mi ko je izmislio struju?
– Kako ko- pa Nikola Tesla!
– Pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SASTANCI MINISTRA ALEKSANDRA ANDRIJE PEJOVIĆA U BRISELU
Podrška politici proširenja
Podrška politici proširenja
Cr­na Go­ra je ostva­ri­la do­bar re­zul­tat na po­lju evrop­ske in­te­gra­ci­je, a na­sta­vak re­for­mi, po­seb­no to­kom 2018. go­di­ne bi­će klju­čan za po­ste­pe­no za­o­kru­ži­va­nje pre­go­va­rač­kog pro­ce­sa i na­sta­vak po­li­ti­ke pro­ši­re­nja EU, oci­je­nje­no je to­kom raz­go­vo­ra ko­je je mi­ni­star evrop­skih po­slo­va Alek­san­dar An­dri­ja Pe­jo­vić imao u Bri­se­lu. Pre­ma sa­op­šte­nju, Pe­jo­vić se sa­stao sa evrop­skim po­sla­ni­ci­ma iz Nje­mač­ke i Hr­vat­ske Knu­tom Fle­ken­štaj­nom, Bi­lja­nom Bor­zan i Že­lja­nom Zov­ko. Ka­ko je ju­če sa­op­šte­no iz Mi­ni­star­stva evrop­skih po­slo­va, sa­go­vor­ni­ci su raz­mi­je­ni­li mi­šlje­nja o si­tu­a­ci­ji u EU i re­gi­ji, kao i di­na­mi­ci po­li­ti­ke pro­ši­re­nja, te pred­sto­je­ćim oba­ve­za­ma Cr­ne Go­re u pro­ce­su pri­stu­pa­nja.
– Pe­jo­vić je pred­sta­vio pla­no­ve to­kom ak­tu­el­nog bu­gar­skog i na­red­nog austrij­skog pred­sjed­ni­štva EU, is­ti­ču­ći da je Vla­da od­luč­na da do kra­ja man­da­ta, a po­seb­no to­kom ove go­di­ne, in­ten­zi­vi­ra rad na za­vr­šet­ku oba­ve­za u svim po­gla­vlji­ma, s fo­ku­som na obla­sti ob­u­hva­će­ne vla­da­vi­nom pra­va – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Ka­ko se tvr­di, evrop­ski po­sla­ni­ci su oci­je­ni­li da Stra­te­gi­ja za za­pad­ni Bal­kan, či­je se usva­ja­nje oče­ku­je u fe­bru­a­ru, iz­vje­šta­ji Evrop­ske ko­mi­si­je za dr­ža­ve kan­di­da­te i po­ten­ci­jal­ne kan­di­da­te u apri­lu i sa­mit o za­pad­nom Bal­ka­nu ko­ji će u So­fi­ji bi­ti odr­žan u ma­ju, uka­zu­ju na in­ten­zi­van pe­ri­od na po­lju evrop­ske in­te­gra­ci­je za­pad­nog Bal­ka­na.
– I po­tvr­đu­ju od­luč­nost EU da za­jed­no s dr­ža­va­ma re­gi­o­na ra­di na nji­ho­voj pu­noj in­te­gra­ci­ji – pi­še u sa­op­šte­nju.
Na­ve­de­no je da su su evrop­ski po­sla­ni­ci is­ka­za­li pu­nu po­dr­šku za na­pre­do­va­nje u re­form­skim pro­ce­si­ma i na­ve­li da su sprem­ni za tje­šnju sa­rad­nju i raz­mje­nu zna­nja i is­ku­stva s cr­no­gor­skim in­sti­tu­ci­ja­ma i pre­go­va­rač­kim ti­mo­vi­ma.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"