Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Aco dao Canetu 1,3 miliona, pomaže i ministarstvo * Spojiti predsjedničke i lokalne izbore * Poslanici iz vlasti sebe častili 410 eura * Do krsta prvi otac i sin * Čekaju nas duge suše, poplave i požari * Aco dao Canetu 1,3 miliona, pomaže i ministarstvo * Srbiji prijeti serija atentata
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Blagoje Grahovac, penzionisani general:
– Vojska je institucija koja među prvima osjeti nevolju rđave vlasti.

Vic Dana :)

Šta radiš kada te jure avion, tenk i svemirski brod?
- Kažeš Cigi da zaustavi ringišpil.

Muž, zavaljen na fotelji, doviknu ženi:
- Daj draga, pogledaj šta je tom djetetu?! Mnogo se dere!
- Pa, šta `oćeš, ... možda da ga stavim na vibraciju?


Otišao narkoman kod ljekara i slučajno zaluta na ginekološko odjeljenje. U čekaonici sjede pored trudnice i upita:
- Da li voliš svoje dijete?
- Volim.
- A, voli li ono tebe?
- Pa, voli.
- Pa što si ga onda pojela!?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika OCJENA SONJE ĐUKIĆ ŠARIĆ IZ POKRETA URA O STANJU U BERANAMA Poboljšati životne uslove
Kan­di­dat za od­bor­ni­ka Gra­đan­skog po­kre­ta URA u Be­ra­na­ma So­nja Đu­kić Ša­rić oci­je­ni­la je da je ta par­ti­ja no­va po­nu­da gra­đa­ni­ma, ko­ju ka­rak­te­ri­še is­klju­či­vo po­zi­tiv­na kam­pa­nja, ku­tu­ran, vas­pi­tan i pri­sto­jan od­nos pre­ma osta­lim tak­mi­ča­ri­ma ne­fer po­li­tič­kog nad­me­ta­nja. Ona je ka­za­la da Be­ran­ci­ma na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma nu­de li­stu is­kre­nih i ča­snih pred­stav­ni­ka ko­ji mo­gu i zna­ju oprav­da­ti uka­za­no po­vje­re­nje.
– Na na­šoj li­sti se na­la­ze lju­di na ko­je smo po­no­sni, i ko­ji iz da­na u dan sve vi­še pri­vla­če sim­pa­ti­je i po­dr­šku gra­đa­na Be­ra­na. Na li­sti se na­la­ze mla­di, obra­zo­va­ne i hra­bre že­ne, maj­ke, spor­ti­sti, pri­vred­ni­ci, pred­u­zet­ni­ci ali i stu­den­ti, rad­ni­ci i pen­zi­o­ne­ri. Naš pro­gram je ja­san, kon­kre­tan i re­a­lan. Kao ak­tiv­ni či­ni­o­ci bu­du­će vla­sti pla­ni­ra­mo for­mi­ra­nje lo­kal­nog fon­da za po­dr­šku po­ljo­pri­vre­di sa iz­ra­đe­nom stra­te­gi­jom raz­vo­ja op­šti­ne. Bo­ri­će­mo se da no­vim pred­u­zet­ni­ci­ma olak­ša­mo po­če­tak ta­ko što će­mo sma­nji­ti po­rez na imo­vi­nu za 50 od­sto – ka­za­la je Đu­kić Ša­rić.
U po­kre­tu URA, ka­ko je ka­za­la, sma­tra­ju da je lo­kal­noj sa­mo­u­pra­vi neo­p­hod­na si­ste­ma­ti­za­ci­ja rad­nih mje­sta unu­tar op­šti­ne, ali i hit­na re­kon­stuk­ci­ja po­sto­je­ćeg vr­ti­ća i iz­grad­nja no­vog, kao i po­bolj­ša­nje uslo­va bo­rav­ka u osnov­nim ško­la­ma.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"