Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Aco dao Canetu 1,3 miliona, pomaže i ministarstvo * Spojiti predsjedničke i lokalne izbore * Poslanici iz vlasti sebe častili 410 eura * Do krsta prvi otac i sin * Čekaju nas duge suše, poplave i požari * Aco dao Canetu 1,3 miliona, pomaže i ministarstvo * Srbiji prijeti serija atentata
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Blagoje Grahovac, penzionisani general:
– Vojska je institucija koja među prvima osjeti nevolju rđave vlasti.

Vic Dana :)

Šta radiš kada te jure avion, tenk i svemirski brod?
- Kažeš Cigi da zaustavi ringišpil.

Muž, zavaljen na fotelji, doviknu ženi:
- Daj draga, pogledaj šta je tom djetetu?! Mnogo se dere!
- Pa, šta `oćeš, ... možda da ga stavim na vibraciju?


Otišao narkoman kod ljekara i slučajno zaluta na ginekološko odjeljenje. U čekaonici sjede pored trudnice i upita:
- Da li voliš svoje dijete?
- Volim.
- A, voli li ono tebe?
- Pa, voli.
- Pa što si ga onda pojela!?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SAVEZ „ZA ZDRAVI ULCINJ” KRITIKOVAO VLADAJUĆU VEĆINU Vlast izazvala haos
Ul­cinj je za­hva­lju­ju­ći do­sa­da­šnjoj lo­kal­noj sa­mo­u­pra­vi po­stao po­znat po ne­le­gal­noj grad­nji i ur­ba­ni­stič­kom ha­o­su, a ne po tu­ri­stič­kim ka­pa­ci­te­ti­ma i tu­ri­stič­koj po­nu­di, sa­op­šte­no je iz ko­a­li­ci­je „Za zdra­vi Ul­cinj – So­ci­ja­li­stič­ka na­rod­na par­ti­je – De­mo­krat­ski front”. Ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju, Ul­cinj je ne­ka­da va­žio za li­de­ra cr­no­gor­skog tu­ri­zma, a da je sa­da pr­vi po bro­ju ne­le­gal­no sa­gra­đe­nih obje­ka­ta.
– Ul­cinj je za­hva­lju­ju­ći oni­ma ko­ji su se na­la­zi­li na če­lu lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve svih ovih go­di­na po­stao po­znat po ne­le­gal­noj grad­nji i ur­ba­ni­stič­kom ha­o­su, a ne po tu­ri­stič­kim ka­pa­ci­te­ti­ma i tu­ri­stič­koj po­nu­di – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Sa­vez SNP-a i DF-a sma­tra da sa­da­šnja vlast, ali i sva­ka do­sa­da­šnja ni­je­su ni­šta ura­di­le da se taj pro­blem ri­je­ši, već da su svo­jim ne­či­nje­njem i lo­šim za­kon­skim ak­ti­ma sa­mo pod­spje­ši­va­li di­vlju grad­nju. Oni su oci­je­ni­li da ni Za­kon o ure­đe­nju pro­sto­ra i iz­grad­nji obje­ka­ta ni­je na­šao rje­še­nje za to pi­ta­nje, već ga je po­pri­lič­no is­kom­pli­ko­vao i stvo­rio ve­li­ki ur­ba­ni­stič­ki ha­os.
– Kao po­tvr­da ovoj kon­sta­ta­ci­ji je ne­vje­ro­vat­no ma­li broj za­htje­va za le­ga­li­za­ci­ju, sa­mo 22. No, to i ne tre­ba da ču­di jer ni­jed­na op­šti­na u Cr­noj Go­ri, pa ni ul­cinj­ska, ni­je do­ni­je­la pod­za­kon­ska ak­ta ka­ko bi se ovaj za­kon spro­veo – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Ko­a­li­ci­ja „Za zdra­vi Ul­cinj” na­kon fe­bru­ar­skih iz­bo­ra, ka­ko ka­žu, in­si­sti­ra­će na do­no­še­nju po­treb­nih pod­za­kon­skih aka­ta za­ko­na, pa se, ka­ko su re­kli, na­da­ju da će kao opo­zi­ci­o­na op­šti­na ura­di­ti sve da se za­kon spro­ve­de, a da gra­đa­ni ima­ju mak­si­mal­ne olak­ši­ce.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"