Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Aco dao Canetu 1,3 miliona, pomaže i ministarstvo * Spojiti predsjedničke i lokalne izbore * Poslanici iz vlasti sebe častili 410 eura * Do krsta prvi otac i sin * Čekaju nas duge suše, poplave i požari * Aco dao Canetu 1,3 miliona, pomaže i ministarstvo * Srbiji prijeti serija atentata
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Blagoje Grahovac, penzionisani general:
– Vojska je institucija koja među prvima osjeti nevolju rđave vlasti.

Vic Dana :)

Šta radiš kada te jure avion, tenk i svemirski brod?
- Kažeš Cigi da zaustavi ringišpil.

Muž, zavaljen na fotelji, doviknu ženi:
- Daj draga, pogledaj šta je tom djetetu?! Mnogo se dere!
- Pa, šta `oćeš, ... možda da ga stavim na vibraciju?


Otišao narkoman kod ljekara i slučajno zaluta na ginekološko odjeljenje. U čekaonici sjede pored trudnice i upita:
- Da li voliš svoje dijete?
- Volim.
- A, voli li ono tebe?
- Pa, voli.
- Pa što si ga onda pojela!?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika KANDIDAT DEMOKRATA ZA SO ULCINJ NEZIR TUTOVIĆ PORUČIO Dati šansu mladima
Kan­di­dat De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re za od­bor­ni­ka u SO Ul­cinj Ne­zir Tu­to­vić ka­zao je da se mla­di­ma kao naj­ve­ćem bo­gat­stvu Ul­ci­nja i ci­je­le Cr­ne Go­re mo­ra pru­ži­ti šan­sa da slo­bod­no stva­ra­ju bu­duć­nost i bo­re se za ostva­ri­va­nje osnov­nih ljud­skih pra­va i slo­bo­da. Tu­to­vić je na­gla­sio da je cr­no­gor­ska pri­vre­da u ta­kvom sta­nju da ne pru­ža otva­ra­nje no­vih rad­nih mje­sta za mla­de.
– Mla­di sve te­že do­la­ze do po­sla, a nji­ho­va struč­nost i ni­vo obra­zo­va­nja ne uzi­ma­ju se u ob­zir pri­li­kom se­lek­ci­ja za za­sni­va­nje rad­nog od­no­sa. Na­ža­lost, ima­mo si­tu­a­ci­ju da je par­tij­ska pri­pad­nost i po­dob­nost go­to­vo je­di­ni kri­te­ri­jum za iz­bor. Ta­kva se­lek­ci­ja je po­gub­na za cje­lo­kup­no dru­štvo, jer kad zna­nje, struč­nost i lič­ne spo­sob­no­sti ni­su kri­te­ri­ju­mi se­lek­ci­je ne­go par­tij­ska knji­ži­ca, za di­rekt­nu po­sle­di­cu to­ga ima­mo sni­ža­va­nje kva­li­te­ta ra­da i rad­nog učin­ka – sma­tra Tu­to­vić.
Ka­že da su upro­pa­šće­na pri­vre­da i po­sr­nu­la in­du­stri­ja usled lo­ših pri­va­ti­za­ci­ja od Ul­ci­nja na­pra­vi­li grad u ko­jem je sve vi­še mla­dih ko­ji u nje­mu ne vi­de svo­ju bu­duć­nost.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"