Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Čašćavali ga i Milo i Brano * Migo zapošljavao i kuvare, DPS popisivao glasače * Filip neće jer ne odgovara DPS-u * Sebi povećavali, radnicima smanjivali plate * Čašćavali ga i Milo i Brano * Srbija, lično * Dačićeva posjeta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, direktorica CGO:
– Bez hapšenja krupnih riba nema pristupa EU.

Vic Dana :)

Ćaskaju dvije glumice:
– Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna!
Druga će:
– Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog.

Igra Bosna protiv Brazila i šutira Ronaldinjo slobodan udarac, a živi zid se okrenuo prema svom golu. Golman se dere na njih:
– Šta ba, radite?
– Ćut` bolan, hoćemo i mi da vidimo gol!

Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!

Čak Noris je osvojio Vimbldon bejzbol palicom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika OCJENA ODBORNIČKOG KANDIDATA SD U ULCINJU DŽAVIDA HODŽIĆA Treba privući investitore
Ul­cinj je pred­o­dre­đen da bu­de bi­ser cr­no­gor­ske oba­le i cr­no­gor­skog tu­ri­zma, ko­ji bi ko­nač­no mo­rao va­lo­ri­zo­va­ti svo­je enorm­ne eko­nom­ske i tu­ri­stič­ke po­ten­ci­ja­le, sma­tra Dža­vid Ho­džić, kan­di­dat na od­bor­nič­koj li­sti So­ci­jal­de­mo­kra­te – Ivan Bra­jo­vić – Do­sljed­no za Ul­cinj. Ka­ko je re­kao Ho­džić, neo­p­hod­no je taj po­ten­ci­jal zna­čaj­no sna­žni­je raz­vi­ja­ti, ade­kvat­ni­jim ko­ri­šće­njem svih pri­rod­nih re­sur­sa i ge­o­graf­skih pre­di­spo­zi­ci­ja.
– Ostva­re­nju tog ci­lja svim svo­jim bi­ćem te­ži­će ka­dro­vi So­ci­jal­de­mo­kra­ta, svo­jim lič­nim i pro­fe­si­o­nal­nim in­te­gri­te­tom, na mno­go br­ži i efi­ka­sni­ji na­čin ne­go što je to bio slu­čaj do sa­da u Ul­ci­nju. Ima­ju­ći u vi­du či­nje­ni­cu da je Ul­cinj pri­mor­ski grad, te da je tu­ri­zam osnov­na pri­vred­na gra­na na­šeg gra­da, neo­p­hod­no je na mno­go ozbilj­ni­ji na­čin pri­stu­pi­ti pri­pre­ma­ma pred­sto­je­ćih tu­ri­stič­kih se­zo­na i evi­den­ci­ji obje­ka­ta ko­ji oba­vlja­ju tu­ri­stič­ku dje­lat­nost i ba­ve se iz­da­va­njem smje­šta­ja, ka­ko bi se po­ve­ća­li pri­ho­di po osno­vu bo­ra­vi­šne tak­se i po­re­za – re­kao je Ho­džić.
Na­veo je da će pri­o­ri­tet So­ci­jal­de­mo­kra­ta bi­ti zna­čaj­no br­že po­bolj­ša­nje po­sto­je­će in­fra­struk­tu­re ko­ja je neo­p­hod­na za da­lji raz­voj tu­ri­zma u Ul­ci­nju, kao i po­ve­ća­nje bro­ja ho­tel­skih smje­štaj­nih ka­pa­ci­te­ta sa ko­ji­ma ras­po­la­že nji­ho­va op­šti­na.
– U tom smi­slu, u sa­rad­nji sa nad­le­žnim in­sti­tu­ci­ja­ma, čvr­sto će­mo se za­la­ga­ti za do­no­še­nje plan­ske do­ku­men­ta­ci­je, bez ko­je ne mo­že­mo oče­ki­va­ti zna­čaj­ni­ja ula­ga­nja stra­nih i do­ma­ćih in­ve­sti­to­ra. Stvo­ri­će­mo od­go­va­ra­ju­će uslo­ve u ci­lju pod­sti­ca­nja in­ve­sti­ci­ja u tu­ri­zmu, pred­u­ze­će­mo ade­kvat­ne mje­re u ci­lju pro­du­že­nja tu­ri­stič­ke se­zo­ne, ka­ko bi ona tra­ja­la pre­ko či­ta­ve go­di­ne, umje­sto do­sa­da­šnja dva mje­se­ca, i in­si­sti­ra­će­mo na va­lo­ri­za­ci­ji od­re­đe­nih kul­tur­no-isto­rij­skih mo­nu­me­na­ta i nji­ho­voj re­sta­u­ra­ci­ji u sa­rad­nji sa re­le­vant­nim in­sti­tu­ci­ja­ma, ka­ko bi­smo i na taj na­čin po­ve­ća­li tu­ri­stič­ku po­nu­du na­šeg gra­da – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju Ho­dži­ća.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"