Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika DEMOKRATE OCIJENILE DA SU PROMOCIJE DPS-A U BERANSKIM SELIMA POSVJEDOČILE KATASTROFALNO STANJE U TOJ PARTIJI
Optuženici u prvom redu
Ilustracija Demokrata Optuženici u prvom redu
Po­sje­ta Mi­la Đu­ka­no­vi­ća Be­ra­na­ma do kra­ja je ogo­li­la ka­ta­stro­fal­no sta­nje u ko­me se uoči lo­kal­nih iz­bo­ra na­la­zi DPS. Is­ta­kli su da na to naj­bo­lje uka­zu­ju fo­to­gra­fi­je sa se­o­skih pro­mo­ci­ja na ko­ji­ma je go­vo­rio Đu­ka­no­vić i da se re­to­ri­ka DPS-a i te ka­ko raz­li­ku­je od re­al­no­sti. Na­gla­si­li su da je je­di­na stvar ko­ju je Đu­ka­no­vić isti­ni­to re­kao to da DPS na­sta­vlja sa po­li­ti­kom ko­ju vo­di već 27 go­di­na. Na­ve­li su da je to po­li­ti­ka ko­ja je opu­sto­ši­la i ra­se­li­la Be­ra­ne, dok je ma­li krug lju­di oko Đu­ka­no­vi­ća zgr­tao enorm­no bo­gat­stvo, ne­pojm­lji­vo obič­nom čo­vje­ku ko­ji je­dva sa­sta­vlja kraj sa kra­jem.
– Iako su sa­op­šte­nja DPS-a pu­na fra­za da na iz­bo­re iz­la­ze sa no­vim lju­di­ma, li­ca u pr­vim re­do­vi­ma sna­žno de­man­tu­ju Đu­ka­no­vi­ća i Fa­ti­ća. Kam­pa­nja je po­ka­za­la da gra­đa­ni Be­ra­na ne vje­ru­ju lju­di­ma sa li­ste, jer u nji­ma ne pre­po­zna­ju od­go­vor­ne i struč­ne ka­dro­ve ko­ji bi mo­gli da po­vu­ku Be­ra­ne na­pri­jed. A i ka­ko bi, ka­da se na li­sti na­la­zi pet „so­ci­jal­nih slu­ča­je­va“ ko­ji su is­ko­ri­sti­li pr­vu pri­li­ku da no­vac na­mi­je­njen ugro­že­nom sta­nov­ni­štvu pre­ba­ce u svo­je dže­po­ve – na­vo­de De­mo­kra­te.
Ka­za­li su da je DPS uvi­dio da nji­ho­va po­li­ti­ka ne­ma po­dr­šku i da su se zbog to­ga, po­red is­pro­ba­nih me­to­da pri­ti­sa­ka i ucje­na, u pr­ve re­do­ve vra­ti­li sta­ri ka­dro­vi ko­ji su za vri­je­me svo­je vla­da­vi­ne od Be­ra­na na­pra­vi­li pu­sti­nju.
– DPS je gra­đa­ni­ma Be­ra­na po­ru­čio da i da­lje čvr­sto sto­ji iza svih ne­za­ko­ni­tih rad­nji ko­je su nji­ho­vi čla­no­vi pred­u­zi­ma­li pret­hod­nih go­di­na. DPS je po­slao i di­rekt­nu po­ru­ku: da je kraj­nje vri­je­me da se tu­ži­la­štvo po­za­ba­vi DPS-om kao or­ga­ni­zo­va­nom kri­mi­nal­nom gru­pom ko­ja iz­vla­či no­vac iz bu­dže­ta u pri­vat­ne svr­he. Naj­bo­lji do­kaz za ovu tvrd­nju je fo­to­gra­fi­ja sa pro­mo­ci­je DPS-a u Do­cu, na ko­joj je naj­ma­nje bi­lo mla­do­sti, struč­no­sti i Do­la­ča­na, a naj­vi­še islu­že­nih i kom­pro­mi­to­va­nih ka­dro­va ko­ji i da­nas iz po­ta­je upra­vlja­ju DPS-om. DPS tre­ba da ob­ja­sni svo­jim gla­sa­či­ma ka­ko mi­sle da mi­je­nja­ju Be­ra­ne na­bo­lje, ako se u pr­vim re­do­vi­ma na­la­ze biv­ši JUL-ovac, biv­ši mi­ni­star zdra­vlja iz vre­me­na afe­re „Bje­lo­polj­skih be­ba“, biv­ši pred­sjed­nik op­šti­ne pro­tiv ko­ga je po­dig­nu­ta op­tu­žni­ca za zlo­u­po­tre­bu slu­žbe­nog po­lo­ža­ja, biv­ša di­rek­to­ri­ca ko­mu­nal­nog i osta­li biv­ši „so­ci­jal­ni slu­ča­je­vi“, kao i ca­ri­nik ko­ji je osu­đen na za­tvor­sku ka­znu zbog pri­ma­nja mi­ta u pro­du­že­nom pe­ri­o­du – na­gla­ša­va­ju De­mo­kra­te.
Is­ta­kli su da je pri­ča DPS-a o no­vim ka­dro­vi­ma pro­vid­na i da je una­pri­jed osu­đe­na na pro­past.
– Pri­ču o no­vim ka­dro­vi­ma Be­ran­ci ne­će pro­gu­ta­ti. Oni vi­de Ra­du­no­vi­ća, Go­lu­bo­vi­ća, Da­be­ti­ća, Do­šlja­ka i vi­de da to ni­su no­ve ne­go sta­re i kom­pro­mi­to­va­ne struk­tu­re ko­je ne mo­gu na­pri­jed. Be­ra­ne ne­će do­zvo­li­ti po­vra­tak eki­pe ko­ja vi­še vre­me­na pro­vo­di u su­do­vi­ma ne­go na po­slu. Be­ra­ne ne­ma taj luk­suz da iz­gu­bi još če­ti­ri go­di­ne dok oni do­dat­no pu­ne svo­je dže­po­ve od na­šeg nov­ca. Be­ra­ne će 4. fe­bru­a­ra da­ti svoj glas no­vim, struč­nim i po­šte­nim lju­di­ma ko­ji­ma je na pr­vom mje­stu in­te­res obič­nih, obes­pra­vlje­nih gra­đa­na. Be­ra­ne će gla­sa­ti za De­mo­kra­te, jer ho­će­mo na­po­kon da ra­di­mo, da gra­di­mo, da ži­vi­mo – po­ru­či­li su iz De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re.D.J.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"