Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Postao ministar, a ostao u Monteputu * Milo i Cane zajedno u Parizu * Braća namještala poslove jedan drugom * Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Dramatični krah na berzama plaši SAD * Gdje je život
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a:
Poraz Demokratske partije socijalista u Beranama označio je i početak kraja vladavine te stranke na državnom nivou.

Vic Dana :)

Na velikom takmičenju, bacač koplja kaže svom kolegi:
– Danas se moram jako potruditi, u publici je i moja tašta.
Kolega odgovara:
– Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!

Stariji student objašnjava novopridošlom brucošu:
– Cimere, pazi ovako, ... na fakultetu su ti najteže prve tri godine, ... a onda upišeš drugu ...


Razgovaraju dva studenta:
– Kad obično ideš da spavaš?
– Šta znam, pa tako ... oko dva, pola šest...


Trče dva DIF-ovca oko Ade i kaže jedan drugom:
– E dosta smo učili, ‘ajde da sjednemo na piće!


Razlika između studenta i čistačice je u tome što čistačica očisti sve u roku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika FLEŠ
Spre­ma­ju se za iz­bo­re
Sjed­ni­ca ko­or­di­na­to­ra i pred­sjed­ni­ka mje­snih od­bo­ra op­štin­skog od­bo­ra DPS-a Bar odr­ža­na je u po­ne­dje­ljak, a ana­li­zi­ra­no je sta­nje par­tij­ske in­fra­struk­tu­re, kao i ak­tiv­no­sti u su­sret pred­sjed­nič­kim i lo­kal­nim iz­bo­ri­ma. Ka­ko je sa­op­šte­no, tim sjed­ni­ca­ma je pri­su­stvo­vao i član iz­vr­šnog od­bo­ra DPS-a Go­ran Je­vrić.
– Na­red­nih da­na bi­će for­mi­ran op­štin­ski iz­bor­ni štab, či­me će i for­mal­no ot­po­če­ti ak­tiv­no­sti u okvi­ru pred­iz­bor­ne kam­pa­nje. In­ten­zivi­ra­će­mo rad na te­re­nu i po­ja­ča­ti ko­mu­ni­ka­ci­ju sa bi­ra­či­ma ka­ko bi­smo ču­li nji­ho­va mi­šlje­nja i su­ge­sti­je za sve što tre­ba re­a­li­zo­va­ti u na­red­nom pe­ri­o­du. Do­go­vo­re­no je uklju­či­va­nje no­vih ak­ti­vi­sta u rad par­tij­skih or­ga­na, ko­ji će svo­joj ener­gi­jom da­ti do­dat­nu sna­gu i za­ma­jac od­lič­nom iz­bor­nom re­zul­ta­tu ko­ji će na­ša par­ti­ja ostva­ri­ti na pred­sto­je­ćim pred­sjed­nič­kim i lo­kal­nim iz­bo­ri­ma –na­vo­di se u sa­op­šte­nju. M.V.

Di­ja­spo­ru ko­ri­ste za gla­sa­nje
Ne po­sto­je po­da­ci o gra­đa­ni­ma Cr­ne Go­re ko­ji od­la­ze na rad u ino­stran­stvo, po­dat­ke o to­me ne­ma ni Za­vod za za­po­šlja­va­nje, ni Mi­ni­star­stvo ra­da i ni­je slu­čaj­no što oni ne po­sto­je, re­kao je biv­ši di­rek­tor Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje Ra­de Mi­lo­še­vić. On je re­kao da se ta­kvi po­da­ci pri­kri­va­ju zbog iz­bor­nih po­tre­ba vla­da­ju­će stran­ke.
– Ka­da bismo sa­zna­li ko­li­ko za­i­sta na­ših lju­di ra­di u ino­stran­stvu, do­šli bi­smo do jed­nog ozbilj­nog po­da­tka – ko­li­ko lju­di na­pu­šta Cr­nu Go­ru zbog ne­ma­šti­ne – re­kao je Mi­lo­še­vić za RSE.M.V.

Od­bor o po­zi­ci­ji
Na­crt pre­go­va­rač­ke po­zi­ci­je Cr­ne Go­re za Me­đu­vla­di­nu kon­fe­ren­ci­ju o pri­stu­pa­nju Cr­ne Go­re Evrop­skoj uni­ji za po­gla­vlje 27 – ži­vot­na sre­di­na i kli­mat­ske pro­mje­ne bi­će na dnev­nom re­du sju­tra­šnje sjed­ni­ce skup­štin­skog od­bo­ra za evrop­ske in­te­gra­ci­je. Sjed­ni­ca će bi­ti za­tvo­re­na za jav­nost.
Iz Vla­de je ra­ni­je sa­op­šte­no da se po­li­ti­ka za­šti­te ži­vot­ne sre­di­ne za­sni­va na pre­ven­tiv­nom dje­lo­va­nju, su­zbi­ja­nju šte­te, za­jed­nič­koj od­go­vor­no­sti i in­te­gri­sa­nju za­šti­te ži­vot­ne sre­di­ne u osta­le po­li­ti­ke EU s ci­ljem oču­va­nja bi­o­lo­ške rav­no­te­že. Cr­na Go­ra, ka­ko su na­ve­li iz Vla­de, kao pr­va eko­lo­ška dr­ža­va de­fi­ni­sa­na usta­vom, u pot­pu­no­sti je po­sve­će­na vi­so­kom ni­vou za­šti­te ži­vot­ne sre­di­ne i oču­va­nju svo­je bo­ga­te bi­o­lo­ške ra­zno­li­ko­sti. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"