Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Postao ministar, a ostao u Monteputu * Milo i Cane zajedno u Parizu * Braća namještala poslove jedan drugom * Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Dramatični krah na berzama plaši SAD * Gdje je život
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a:
Poraz Demokratske partije socijalista u Beranama označio je i početak kraja vladavine te stranke na državnom nivou.

Vic Dana :)

Na velikom takmičenju, bacač koplja kaže svom kolegi:
– Danas se moram jako potruditi, u publici je i moja tašta.
Kolega odgovara:
– Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!

Stariji student objašnjava novopridošlom brucošu:
– Cimere, pazi ovako, ... na fakultetu su ti najteže prve tri godine, ... a onda upišeš drugu ...


Razgovaraju dva studenta:
– Kad obično ideš da spavaš?
– Šta znam, pa tako ... oko dva, pola šest...


Trče dva DIF-ovca oko Ade i kaže jedan drugom:
– E dosta smo učili, ‘ajde da sjednemo na piće!


Razlika između studenta i čistačice je u tome što čistačica očisti sve u roku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika OPOZICIJA O REZULTATIMA LOKALNIH IZBORA DPS gubi podršku
Još jed­na po­bje­da u Be­ra­na­ma čvrst je do­kaz da So­ci­ja­li­stič­ka na­rod­na par­ti­ja (SNP) ima sna­gu i spo­sob­nost da za­jed­no sa svo­jim part­ne­ri­ma iz opo­zi­ci­je na­sta­vi po­bjed­nič­ki put na iz­bo­ri­ma ko­ji su pred na­ma, sa­op­šte­no je iz OO SNP-a Be­ra­ne. Uvje­re­ni su da je ovaj re­zul­tat, od­no­sno jak i je­din­stve­ni SNP, ga­rant no­vih uspje­ha te par­ti­je na dr­žav­nom ni­vou.
– Re­zul­tat na iz­bo­ri­ma po­ka­zu­je da su gra­đa­ni za­do­volj­ni ra­dom lo­kal­ne upra­ve. Za­jed­nič­kom po­bje­dom sku­pa smo pre­u­ze­li od­go­vor­nost da i u na­red­nom man­da­tu da­mo mak­si­mum ka­ko bi­smo ostva­ri­li sve ono što smo pla­no­vi­ma i pred­vi­dje­li – sa­op­šte­no je iz SNP-a.
U Gra­đan­skom po­kre­tu URA sma­tra­ju da su iz­bo­ri u Be­ra­na­ma i Ul­ci­nju po­ka­za­li da De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta stag­ni­ra ili da gu­bi po­dr­šku bi­ra­ča i da su mo­gu­će i pro­mje­ne na po­li­tič­kom ni­vou u dr­ža­vi.
– Či­nje­ni­ca da DPS, upr­kos be­sti­jal­nom ga­že­nju ele­men­tar­ne slo­bo­de iz­bo­ra, ne mo­že do no­vih gla­sa­ča i da je ne­dav­no na Ce­ti­nju iz­gu­bio 20 od­sto po­dr­ške, te da na iz­bo­ri­ma u glav­nom gra­du ne­ma ni iz­gle­da da nad­ja­ča opo­zi­ci­ju, da­je vje­ru da su pro­mje­ne na po­mo­lu i da je na svim opo­zi­ci­o­nim su­bjek­ti­ma ve­li­ka od­go­vor­not – na­ve­li su iz po­kre­ta URA.
Sma­tra­ju da su re­zul­ta­ti u Be­ra­na­ma i Ul­ci­nju po­ka­za­li da sve ko­ji se za­la­žu za de­mo­krat­ske pro­mje­ne če­ka te­ška bit­ka ko­ja će ipak bi­ti do­bi­je­na jer DPS-u i nje­go­voj po­slu­zi ne uspi­je­va da slo­me gra­đa­ne ko­ji vje­ru­ju da Cr­na Go­ra za­slu­žu­je da bu­de slo­bod­no dru­štvo.
– To se vi­di po to­me što DPS ni­je uspio da do­bi­je no­ve bi­ra­če u Be­ra­na­ma, da je u Ul­ci­nju iz­gu­bio 500 gla­so­va, dok je do­bar dio do­sa­da­šnjih sa­ču­vao po­zna­tim me­to­da­ma i po­mo­ću nji­ma po­zna­tih cr­nih fon­do­va – na­vo­di se u sa­op­šte­nju po­kre­ta URA.
Iz be­ran­skog DF-a če­sti­ta­li su gra­đa­ni­ma Be­ra­na što su odo­lje­li pri­ti­sci­ma i osta­li ba­sti­on slo­bo­de u Cr­noj Go­ri. Ka­ko su sa­op­šti­li, po­bje­da opo­zi­ci­je bi­la bi i ubje­dlji­vi­ja da su svi opo­zi­ci­o­ni su­bjek­ti na­stu­pa­li u okvi­ru ko­a­li­ci­je „Zdra­vo Be­ra­ne“.M.V.


Re­žim kre­nuo u no­ve ucje­ne

Ko­a­li­ci­ja „Zdra­vo Be­ra­ne” tvr­di da DPS na­sta­vlja sa po­li­ti­kom stra­ha i pri­jet­nje i da su u su­sret pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma već kre­nu­li sa ucje­nji­va­njem gra­đa­na.
– Sa­mo dva da­na na­kon iz­bo­ra u Be­ra­na­ma, na ko­ji­ma je De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta do­ži­vje­la fi­ja­sko, iz Elek­tro­di­stri­bu­ci­je Be­ra­ne kre­nuo je pri­ti­sak na gra­đa­ne, uz pri­jet­nju da će bi­ti iz­vr­še­no is­klju­či­va­nje elek­trič­ne ener­gi­je u mno­gim do­ma­ćin­stvi­ma – pi­še u sa­op­šte­nju ko­a­li­ci­je „Zdra­vo Be­ra­ne”.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"